Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWGdeki Türk Guildler ve Şehirler 09-2005

xieon

Öne çıkan mesajlar

Malum oyuna her gün yeni kişiler geliyor vede oyun hakkında bilgiler edinmeye çalışıyorlar malesef bir çoğu stick konulara bakmiyorlar halbuki ordaki konularin bir yerinde yeteri kadar ayrintili vede yeni olmasada var bende böyle bir konu açmayi uygun buldum şimdi nasıl mı tanıtcaz guildlerimizi şehirlerimizi

Server:
Şehir İsmi:
Şehir Kurucusu(ları):(şart değil maksat bir kurucu bulmak böylece en azından katılmak istediği yer hakkinda birazcık tarih bilgisi olur):
Şehrin Konumu: (waypoint/gezegen ayrıca çeşitli yerlere yakınsa oralarıda kullanabilirsiniz örn: dantooine imp. outpostun 1km kuzeyi)
Faction:Rebel-Imperial-Neaturel(sonuncusundan emin değilim affedin :)
Guild(ler) adı:
Şehrin Nüfusu:
Guild Member Sayısı:
Üye alımı: (bazı guildler 1-2 haftalık deneme süresi var onlari yazin hangi factiondan aldıgınızı falan)

evet sanırım böyle bir topic oyuna başlıycak insanlar için yeteri kadar faydalı olur.

[Bu mesaj xieon tarafından 26 Eylül 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Server: Corbantis
Şehir İsmi:Yakınşehir
Şehir Kurucusu(ları): Sengelli, Cemcanatar, Cu'bor, Drega, Kerem
Şehrin Konumu: -4331 -1490/Dantooine (Imperial Outpost'a 1km)
Faction:Imperial, Naturel
Guild(ler) adı:HUN
Şehrin Nüfusu: 93
Guild Member Sayısı:128
Üye alımı: Imperial olmak isteyen yada craft yapcak fakat naturel kalmak isteyen herkez kayıtsız şartsız guild'e ve şehre alınıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Server: Eclipse
Şehir İsmi:Freedom City
Şehrin Konumu: Dantooine Kuzey Batı (Ctrl+V yap gör)
Faction:Yanlız REBEL
Guild(ler) adı:FrF
Şehrin Nüfusu: 120
Guild Member Sayısı:140
Üye alımı: üye alımı 1 haftalık deneme süresi için yedek üyelikle başlatılıyor. Yedek üye 1 hafta içinde rebel değilsede rebel olmak zorunluğu var. 1 haftanın sonunda yedek üyenin 1 hafta icinde guild ici davranislari analiz edildikten sonra, kendisi ile ilgili bir yazıyı recruiterlarden birine mail atması isteniyor recler FrF nin kendi forum sitesinde Tüm FrF Tam üyelerinin oy kullanması için yazıyı yayınlıyor. yapılan oylamada yedek üye guilda kabul edilirse tam üyelik haklarına sahip oluyor ve Freedom cityde citizen olma hakki kazaniyor. Fakat oylama sonucu yedek üye kabul edilmemisse yetkili kişi tarafından guilddan atılıyor.[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

ihtiyaç üzerine ek bilgi FrF ye başvurmak için eski üye olmak yada herhangi profu masterlamış olmak gerekmiyor new bie ile jedi master arasında bizim için pek fark yok herkez eşit!!!
sadece bilge kişiye saygımız vardır.[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
veliaht34, 02 Ekim 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
galiba buraya eklenicek başka guild yok

baska serverlarda bi kac turk ve turk guildi gordum ama adamlar paticik'i fln bilmiyolar arkadas cevresi baslamislar ole takiliyorlar :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm fenaymish hakkaten hepi topu 3 guild olmasi..benim oynadigim eclipste rebel guildi olmasi daha da fenaymish..
simdi es kazara bir pvp ye denk gelirsek ben nasil olurda vururum milletimin parcasini..ama imparatorun yolunada bas koymusuz bir kere hayir herif sith, kulagina gitse rebellere dalmadigimiz bi grip yapar hik huk der boguluruz...:P
Sosyal ağlarda paylaş

az evil karakter degil yani diyorsun...asgari ucretin 1/3 ile adam calistirdigina gore...o fiyata calistiriyorsa sigortada yaptirmamishdir bu.
halbuki ver cirak okuluna sigortayi onlar odesin hem sen faydalan hem cocuk faydalansin ama ishte insan cocuklarini kaybedip kafayi tirlatmaya gorsun....
bu arada farkindaysaniz darth vader alenen deli....hani imparatorun yamagi diye rapor vermiyorlar herife
pacharel neseyle konu disina cikar(fena imza olmadi ha?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...