SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://img299.imageshack.us/my.php?image=nychris5ek.jpg[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 lol a.q lol Koptum valla :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nychris te sapıttı.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ehehe adam bozdu kendini Sonunda =) orDa %100 TehLiqe nin Parmagı Var Hep Onun Basının aLtından Cıkıo =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu "nedense" uzeri kapatilmis isimler hic hos degil yalniz.. hmm![signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 [spo1=harbiden kopmuş adam ][/spo][signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :17k (güncelleyecem) CHARIMI SATIYORUM CİDDİ DÜŞÜNENLER Ö.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 la hangi gavuru görsem bu tehliqeye sövüyor türkce:D yards clanindayken duracell_pupu kayardi burda nycris ne olacak bu adamin hali:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben anlamadım bu adam türk mü ki? birde bu castle war saat kaç ta olio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 newyorkcris acilimi adam amerikali anlican türk degil eskiden town claninda beraberlerdi ordan samimiyet geliyor tehliqe ögretmis baya bi küfür:D persembeleri gece oluyor bildigim sabaha karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 abi işte en sonunda adamı delirtiolar onlarda bi yere kadar yani.Çekemedikleri için mutaka bişi demişlerdir adama,durduk yere küfür edecek deil ya[signature][hline]Kıskançlığın Sevgiye Yararı Var mıdır ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yanLız Bu arada NYchris Turk deiL.. =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: tosun_pasa, 12 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki: bu "nedense" uzeri kapatilmis isimler hic hos degil yalniz.. hmm! sesim geliyor mu?[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne farkeder.. galiba senınde adın kapatılmıs. su olaya esprili yonunden baksana ayrıntıları kurcalıcana[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: SlmTurkmusun, 12 Ekim 2005 21:00 tarihinde demiş ki: ne farkeder.. galiba senınde adın kapatılmıs. su olaya esprili yonunden baksana ayrıntıları kurcalıcana bu konu 1 hafta kadar once surda konusuldu zaten. o yuzden pek ilgimi cekmiyor. ama halen anlayabilmis degilim o isimleri kapamanin nedenini. cekindigin sey nedir? sen kimsin? madem farketmiyor kucuk bir ayrinti neden yaptin? isin icinde ben de olunca soruyorum haliyle..[signature][hline]lütfücüğüüüm! [Bu mesaj tosun_pasa tarafından 12 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o resmi öle ben Yapmadım Sanırım TehLiqe Yolladıydı neden yapmıs bilmiom ama bişi farketmemiş bence sence neden farkedio olsa nolcak olmasa nolcak bunu annamıom problem ettiğin şeye baq[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 resimde ismi kapatilanlar psychosis uyeleri. tehliqe orc oldugu icin zaten o clanda olamaz. kaldi ki tehliqe screen shot'ta da yok.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zaten kimin yolladıgını hatırlamıom sanırım tehliqe dedim.. kimin silindiği nedne silindiği benı zaten baglamıo boşverr[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 neyse ben farkindayim az cok ne oldugunun ama senden laf cikmayacak anlasilan..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 =) ciddi anlamda neden oldugunu biLmiyorum.[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bi insan aynı şeyi bi sene boyunca sölerse hata yapmaz tabi ben NYchris i bildim bileli ( downTOWN daydım ) adam sölüo bunları[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yanlız o siteye koptum o ne küfürler öle :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild:Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 NYcris de en iyi küfürü bulmus hee:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pm den tehlique yazıyo nychiris de normalden tekralıyo bu kadar basit ben de şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu arada dikkatimi cekti, bir archer'a 2074 mana cok degil mi yahu? o nasil olmus oyle acaba![signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tehliqe nin yazdığı pm i nerden görüon da sahit oluon ki[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prof_trader Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: SlmTurkmusun, ya beramustaki senin acc ne oldu uzun zamandır hatta 2-3 aydır ben görmüyom o nickki[signature][hline][b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar