behran Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 honor olayında 2 rank düşünce alınan itemler gidiomuş die duydum bilgisi olan varmı[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gitmiyo biliyorum ben ama tam emin değilim[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cantaya dusuyordur belki[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gitmiyor eğer patchlerlen yeni birşey gelmediyse[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gitmio benim şaman gruntmu-sergeantmi ne hala rank 10 seti giyiyo[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 rank 14 ol sonra bırak hepsini yine giyersin :D kaybolmazda[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Gitmiyor sadece trinket de sorun cıkıyor sanırım ekipmanlarda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar