Stavanger Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oyunu bırakalı baya oldu ama ilgimi cekti bu kasa block die bişey gordum bu nesi oluo ve nasıl acılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ne nasıl oluyor?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oyuna girince ekranda bi mesaj oluo kasandaki itemleri kullanamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hiç görmedim, ilk defa duyuyorum. nasıl birşey olduğu hakkında hiçbir bilgim yok, yardım edemem kusura bakma :D daha geniş bilgiye/bilgilere sahip olanlar anlatabilir mi merak ettim..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öyle diyenler şu an gm kontrolü altında olanlar kimseye trade atamıyo inn hostesten bişey alıp bırakamıyo sundriesten bişey alıp satamıyo item destroy bile edemiyo öyle kalıyon 1-2 gün içinde düzeliyo dupe itemlar siliniyo yada banlanıyon..[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende bi buff war scroll usdunde bi kirmizi yazi war merchanta koyamiyorum satamiyorum kullanamiyorum silemiyorum inn atamiyorum duruo ole =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gm ler mi gözlüyo acaba seni :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o bana 37 Lvlken olmuştu tradeden bişi alıodum o sırada öteki adamın arkı oyuna girmiş adam dc oldu trade filam atamıodum banka yı açamıodum relog oldum düzeldi yada olmamıştım emin deilim ama 1 kere oldu düzeldi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: DownTown, 14 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: öyle diyenler şu an gm kontrolü altında olanlar kimseye trade atamıyo inn hostesten bişey alıp bırakamıyo sundriesten bişey alıp satamıyo item destroy bile edemiyo öyle kalıyon 1-2 gün içinde düzeliyo dupe itemlar siliniyo yada banlanıyon.. olabilir belki ama banada 1kere oldu ben eski patch kullandığımdan kaynaklanıodu en son patch i yükledinmi onu bi kontrol et ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aa ewet hatırladım bendede bi kere olmuştu :-) ondanda olabilir gerçekten.[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben bi keresinde harpyde pot satçam merchant açtım ok dedim ana bişi yok e dedim beyler kusura bakmayın merchant yok kesiom Allahım vuruyom vuruyom damage gelmiyo ama milletle muhabbet halindeyim lan dedim ben ölümüyüm yok dediler canın full e dedim bunlar beni tınmıyo sonra 1 saat takıldım serverda talosa bile yumruk attım tınmadı bile çle bi bugdu işte bi keresinde de sıfır enerji oldum harpde ama yatmadım gene hiç kimse tınmıyo vuruyom damage yok sonra oyuna girdim ölü doğdum :) Ko daha güzeldi ya özledim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar