Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yaklaşık 10 senedir tanıdığım bir arkadaşım vardı. İnternet cafe işletiyordu. 33-34 yaşlarında biriydi. Sürekli ağlardı, hiç bir zaman "şükürler olsun" dediğini duymamışımdır. O kadar ağlardıki yemek yemezdi. Sabah bir tas çorba içer sonra 11-12 saat boyunca onunla idare ederdi. *oğlum yemek ye -aç değilim *oğlum dürüm ısmarlayalım -yok abi aç değilim *olm git biraz tatil yap dinlen biz bakarız cafeye -yok abi para lazım tatile para harcayamam *oğlum kendine bak biraz -yok abi bana bişi olmaz *oğlum gel sahile götüreyim seni kafanı dağıt -yok abi sabah erken açmam lazım cafeyi para lazım *oğlum bak böyle giderse verem olucan -napim abi para lazım . . . hep böyleydi muhabbetler az önce öğrendim. verem olmuş, durumu çok ağırmış, ölümünü bekliyorlarmış :( Apo, şimdi o kazandığın paralarla kendine mezartaşı yaptır. Kazandığın para hastane masraflarına yettimi lan eşşek herif !Biz söylerken hep kötülüğüne söyledik sanıyordun dimi! :( Hayatınızı yaşayın ulan! Bi daha dünyaya gelmiceksiniz! Sağlıklı olduktan sonra parayı heryerden kazanırsınız. Sağlığınıza bakın, otu boku kendinize dert edip bunalım bunalım takılmayın lan![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 içimi boşaltır gibi oldum. iyi geldi az bişey :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yazık ya. Kefenin cebi yok.! Ama bugün buldum bugün yerim yarına Allah kerim de yanlı$ bir yakla$ım. Her$eyi yerli yerinde yapmak en iyisi.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 para lazım :( edik:çok şükür hamdolsun allahıma sıhhatımde war anamda sag babamda gittiği yere kadar.[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 14 Ekim 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 şükretmek lazım tabi[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 umarım kurtulur ona yasama istegini tekrar kazandırcak bişey lazım allah yardımcısı olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 adım gibi eminim. hastaneye yattığında bence durumu çok kötü değildi. hastane masraflarını düşününce durumu kötü olmuştur.... off ya. nedir lan bu para denen illetten çektiğimiz? icat edenin yedi ceddini....[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu sırada bahsettiğim kişi bir ara patiye takılıyordu ama nicki neydi hatırlamıyorum... kötüyüm ya saçmalıom ben çıkayım biraz.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kötü oldum walla yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Onunda bir derdi vardır daha cok para isterken dışardan söylemesi kolay oluyor[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 herşeyin bir dozu var Virus sağlığından olduktan sonra nasıl para kazancaksın?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ekim 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o kadar çok insan var ki çok parası yok ama mutlu.. daha önemli bence bu[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o_O acaba ağlarken burnumdan kan gelmesi wtf?! çıktım bunalımda ÜLÜLÜLÜLÜ[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yazk yaa ühüüüüü[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar