Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Battle.net Northrend'de nickim S-Flambard[MW] WMW'de herkesle oynarım. Maksat kendimi geliştirmek. Fr liste eklerseniz sevinirim =)[signature][hline]Now the bard song is over, it's time to leave .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben oynarım seninle fakat orjinal değil warcraftım gel waxxiye :) nick lethe ama galiba başkası silinince almış benden önce.. o yüzden hedon olcak herhalde..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Valla Orig server çok güzel. Bırakmaya da niyetim yok. Belki bir gün sen gelirsen oynarız.[signature][hline]Now the bard song is over, it's time to leave .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 doatdan başka birşey oynanadığını görsem gelicem ama.. sırf dota içinde oyuna para kıymak zor geliyor :(.. ladder yada değişik custom mapleri oynıyan varmı hala?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Olmaz mı ya. Sen gel bak nası eğlencen =)[signature][hline]Now the bard song is over, it's time to leave .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar