kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Görürüz bakalım yarar mı yaramaz mı :) sırf diyet yaparak 14 kilo vermiş bir insan olarak akapunkturla çok daha rahat kilo verebilirim diye düşünüyorum ki zaten şu anki kafam olsa ideal kiloya gelince sabit tutmaya çalışırım (öbür türlü nasıl olsa diyetle verdik bir daha veririz mantığı ile kilo alınca kaldık böyle :p) edit:işin aslı spor yapcak zamanım yok fazla derstir bilmemnedir hani evde bi koşu bandı falan olsa olurda dışarı çıkıpta koşasım gelmiyor hiç zaten bu şehrin her tarafı bayır :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 15 Ekim 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: kingpin, 14 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Bilgisi olan var mı merak ediyorum kilo sorunum var yani (yemek konusunda iradesizim evet) boyuma göre fazla yani.Vermem lazım işte ama olcak gibi değil :) Bu yöntemle zayıflamayı düşünüyorum bilgidiğim kadarıyla kulaktaki sinir e iğne batırarak tokluk hissi veriliyormuş (bir nevi iştah kapama olayı) eğer yamuluyorsam düzeltin.Birde vücuttaki aşırı terleme hakkında bir tedavisi var mıdır ? .. Şimdiden teşekkür ederim valla bi kiz arkadasim uzun sure gitti , kiloda verdi ama biraktigi zaman tekrar kilo aldi hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bizim arkadaşta yaptı bundan hiç bişi farketmedi. yine silip süpürüyodu bütün kantini. :-)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Benimde kilo almama sorunum var of. 1.80 boy 63 kilo var. Yemek normalin biraz altında yiyorum. Midemde tokluk hissettiğim anda kalkarım sofradan. Fazla yemek zaman kaybı gibi gelior bana. Acaba şu iğneyi başka bi yere batırsalar yemeye başlarmıyım?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar