Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlıyorum şu anda

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

En guzeli Pasiflora yı dik kafaya unut içki ramazan vakti yasaksa pasiflora var. 3 gunde anca kendime gelebildim.Bosver olm ne kızı ya a.q. butun kızların. olum ya baska hiçbir sey değil.acıdan baska hiçbir sey yasatmıyolar.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

abi tamamen içine atarak bişi yapamazsın ağla mutlaka iyi gelecektir ama onsuz yapacaksın yapmaya mecbursun bir yerden sonra o anı olarak kalıcak sende ve geriye bakınca sadece bir tebessüm yaratacak yüzünde[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn!
Sosyal ağlarda paylaş

durumun çok vahim arkadaş ama bi yerde durmasını bilcen kendi ni bi kız için yıpratmaya hiç değmez (bu konuda çok ciddiyim belki bu yüzden ruhsuz bile diye bilirsiniz) sen erkek gibi git teklif et hala mırım kırım ediyo seni oyalıyosa biki okız seni kullanı yo hemde büyük bi zevkle belki sen ne olurs olsun vazgeçmem diceksin ama zararı hep sana dır en iyisi bi bardak su iç telefonunu kapat çık dışarı gez dolaş diğer güzellik lerin farkına var hayatını yaşa başkalarına endeskli olarak yaşama...[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum her gun degısıyo durum [signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 13 Ekim 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana da olmuştu kendini başka işlere ver! ona duyduğun sevgyi sevdiğin bi işe vermeye çalış! ben böyle yapmıştım! bi zaman sonra herşey çok değişiyo! o zaman anlıyosun ağlamaya deymeyeceğini ama olsun pişman olmuyosun yine de! abartmadan ağla da dikkat çekme![signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

uyuyabilmek bu kadar kolayken, uyanabilmek bu kadar zor gelir işte insana.. Zamanla düzelen bütün acılar, kendini boşluğa atar, taa ki sen tekrar hatırlamak isteyene kadar.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 14 Ekim 2005 07:57 tarihinde demiş ki:
uyuyabilmek bu kadar kolayken, uyanabilmek bu kadar zor gelir işte insana.. Zamanla düzelen bütün acılar, kendini boşluğa atar, taa ki sen tekrar hatırlamak isteyene kadar.

ne güzel söyledin be helal olsun[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel söylemiş ama unutmak ıstedıgım hayatımdakı yegane şeyi her sabah tekrar tekrar gorup aşık olmakta bambaşka bi duygu .[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

masaüstünde onun resmı war her masaustune geldıgımde gozlerım doluyo daha demın bos ekrana baka baka kendımı aglarken buldum cok sık olmaya basladı heralde yaklasın 4 5 senedır köklü bir ağlama hissi olmadıgından dolayı sımdı yasıyorum her seyı duygularım cok karısık eskıden hıssettıgım seylerın hıcbırı artık gecerlı diil hayatımda bambaska bi boyuttayım adeta yoo sapıtmadım sadece aşığım.[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben buraya post yazdımmı unuttum ama bişey için tek başınıza kaldığınızda ağlamak sizden bişey kaybeettirmez bence aksine kazandırır. ağlamak çek güzel ve duygusal bişey bence.

çok sevdiğim birinden ayrılırken ağlamamak için boğazıma düğümlenen şeyden daha duygusal gelen bişey yok bana[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye

[Bu mesaj fede tarafından 15 Ekim 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en son gecen gun o'nla telefonda konusurken agladım demınde resmı geldı onume tutamadım gözyaşlarımı[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten şarkılar felaket
agora meyhanesi arkasından kimseye etmem şikayet onunda arkasından at kadehi elinden resmen dumur oldum uff[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

yatiyim en iyisi rahatlamanın en kolay yolu bu heralde ağlayınca uyku basıyo uff neyse hade yarın gorusuurz bye all[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...