unac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadasım bende oyle oldum..belki halada oyleyim..yani suan unuttugumu sandıgım evredeyim.sen moralini yuksek tutmaya calıs..ve sakınn DAMAR ŞARKILAR DİNLEME[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben de çok bağlanmıştım, sonra kavga ederek ayrıldık falan. Daha sonra tam unuttum derken daha 2 gün önce bir rüya gördüm. Ve sabah çok kötü oldum. Düne kadar onu düşünüyodum ama ondan sonra saçmaladığımı anladım ve bi karar aldım. Bi kızla beraberken onu iyice tanıyıp, aşkın ötesinde sevebilene kadar tam anlamıyla bağlanmayacağım. En azından deniycem :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Fransuxa, 12 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki: yapamam kı bakın abartısız soyluyorum babama bu kadar baglanmadım ben O zaman acıların çocuğu rolünü Emrahtan alıp sen üstlen. Ağlamayada devam et. Cesaretsizliğin bedeli DAİMA ACI ve GÖZYAŞIDIR!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yani bi ara kim öyle olmadı ki.Herkes geçti bir evreden.[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İftardan sonra tekrar gelicem karnınızı doyurun.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence unutursun... kendimden örnek veriyim,geçen yıl bi çocuğa vurulmuştum,ders dinleyemiyodum,sabah akşam sadece onu düşünüyodum,onun ilgisini çekmek için yapmadığım şebeklik kalmadı(farklı sınıflardayız)5ay böyle sürdü bu,hafta sonları zar zor geçiyodu onu göremiycem diye,sonra ona karşı soğumaya başladığımı hissettim,gittikçe soğudum...senenin sonu geldiğinde biraz hoşlanıyodum sadece... yazın unuttum tamamen,ve bu yıl o çocuk bana çıkma teklifi etti,ama artık sevgim bitti,kabul etmedim. hayat böyle işte,bir an seviyosun,vazgeçemiycekmiş gibi hissediyosun,asla unutamazmışsın gibi,ama bi gün geliyo,soğdunu hissediyosun ve unutuyosun... o yüzden mrk etme,unutursun bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bilmiyorum daha bısey anlamadım gitti harbı dıyorum zamana bırak dedıler deneyelım olmadı bakıcas caresıne napalım olcek halımız oyk[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 AĞLIYORUM KAHRIMDAN , YANIYORUM BAĞRIMDAN SEVİYORUM BU CANIMDAN Dİ GEL LE ALLAHIN İÇİN[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Msn ver bi atasözü söylicem.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Burda Söyle atlet bizi mahrum etme!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 PM bak =)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ahauhua baktım baktım :D:D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Abicim bunların hepiciğini köle etmek lasım![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 neydı o gun köle yapmak ıstedıgın arkadasın adı onu yapabldın mı ?[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Olum bu kounun muhabbetini yapmıştık ya, şimdi tekrardan yaparsak kızlar taşa tutar, boşver:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 =( ağlamak insanı gerçekten çok rahatlatır.. insan sevdiği için ağlar tabii ama yıpratmaya değmez kendinide!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 keşke herkes ağlayabilse[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aglamamak elde degıl abı cıldırmamak elde degıl bıde yazmıstım ben her gun senden bıkan ama her sabahta sana tekrar asık olan bı salagım dıye yane ne mal oldugumu bılıyorum dıyorum kendı kendıme ne lan bu yeter artık bıktım cekemıyorum dıyorm bana gelıyo bı bakıyo mayışıp kalıyorum bi üzülüyo bütün keyfım kacıyo derslerde yerdeki taşları sayıyorum öğretmen bişi diyo anlamadım dıyorum e dınlemıyosun kı olm dıyo ne oldu bi problemınmı war diyo ben dıyorum yok bısı hocam asıkmısın olm ne bu halın dıyo o lafı dedı o gun gozlerım doldu derste gecıstırdım allahtan orda kafamı koyup aglıyodum az kalsın ewt bencede keske herkez aglayabılse o kadar rahatlatıcı bısey kı hele kı onu dusunup aglayınca dahada bı degısık bı duygu oluyo ben ub yasıma kadar hıc bıseyı bılmezdım bu yasımda anladım kı buyumusum gercekten artık o ufakken cam kıran kacan macta yenılınce kawga cıkaran kısları yagmur altında mac yapıp ateslenen eleman yok artık buyumussun anlasılıyo her yerınden sesım kalınlasmıs boru gibi millet dalga gecıyo kartona yaz artık bu ne la dıo diyolar benıde geçtin boyda fln dayım dıyorum dayı dalga gecme ufacıktım ya ufacık neyın ne oldugunu cok ta anlamıyodum o zamanlar sımdı ne deseler gıdıklıyo bısey ula ıyımı dedı yoksa kotumu dedı dıye kendı kendıme soruyorum ucnku artık hersey yenı yenı oturuyo eskıden ne deseler he dıyoduk ha demıyoduk bazen dayak yıyoduk annemızden :) sevdıgım kız kı kız degıl melek bence sınıfa ılk geldıgı anda goz goze geldık ve ben ona orda asık oldum bılmıyorum nası oldum ama oldum ıste herkezın pesınde kostugu turden de bı kız degıl ılk zamanlar arkadastık daha soradan degıstı ısler neyın ne oldugunu anlatırdı ben ona acıldım gecen sene anlattım bıraz bıraz kı gecen sende toyduk yane ben ızla goz goze geldım cocuklar bagırıyodu höö emiir agızını kapat diye gerçekten tam bi melek ki bu benım gorusum kımse beyenmez dunyanın en cırkın kızı olabılır ama ben ona asıgım ıste ona baglıyım onsuz yapamıyorum :( gecen sene arada bır okulu kırıyodu gelmıyodu okula benım ıcın o gun gecmek bılmıyodu niye böyle oldum ya ben dıye sordugumda dedım kı tek eksık o bugun o oldugu gunler sırf kıllıgına su gıbı akıp gecıyo gunler anlamıyosun neyın ne oldugunuda oof of özledim o gunlerı şimdi bakıyorum da eskısıyle alakası bıle yok . olmaz da bundan sonra lise 3 teki arkadaslar konusuyo benle olm dıyo kenıdnı bıraz agırdan sat kızın pesınden gıtme tenefuslerde bırak tek basına gez eger yanına gelırse senı sevıyodur yoksa o pirincten pilaw olmaz fln dedım haklısınız naapiyim fln ılk ıkı gun fln yaptım daha sora dayanamadım tekrar onun pesınden gıtmeye devam ettım mıllet bagırıyo emır gel emır gel dıye ben onla konusmaktan kendımı alamıyorum ders dınleyemıyorum nabıcam bılmıyorum blue cagı bumu buysa kafam gırsın abı :) cekemıyorum artık olmuyo bu yasıdma bu kadar aglamazdım ben yaa kafam yarıldı kolum kırıldı 2 kere bır kere gozumden bı damla yas akmadı ha onu bırakın bakın ne anlatıcam gecen gun burda kartalda lunapark kurdular sahile gondol denen bi meret war ülen bi biniyim dedım ne olucak ne olmıycak korkan toptur eküemekü diye girdik bi işe kaydım oturdugum yerden resmen yerı dik gördüm anladım ölüyorum gözümün önüne sadece ve sadece onun yüzü geldi ne annem ne babam SADECE O niye böle konusamayan bırıne asık oldun demeyın ben keyfımden olmadım askın ne zaman nerde gelıcegı hıc bellı olmuyo aman diyorum dikkat sensörler hep açık gezin . ben sımdı halıme yanıyorum ne olucam dıye yarın okula gıdıcem de ruh gibi gidicem bu gun meleğimlen mesajlastık bana surat yapıyosun dıyo dedım senın ıcın oluyorum ben ne suratı dedım ama yaptıın dıyo içim gidiyo NAPICAM OF ALLAHIM YARDIM EEEEEET... :(:(:([signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 12 Ekim 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 of bu ne ya hayatımı mı yazıdm :) kasıp okuyana helal olsun gercektende cok tesekkurlerç[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 12 Ekim 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ismin emirmi[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben sunu ogrendımkı bı kız ıcın ağlanmaz.sımdı buyuk tepkıler alabılırım ama ben bunu anladım.[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o "bir kız" dünyada en çok değer verdiğin şeylerden biriyse ağlanır bence. şahsen,ağladım da...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 baslarda bole olur hep.. alısırsın sonradan..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ben güldürdüm valla :D[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kardeşim aynı şey benimde başıma geldi. hatta aynı senin gibiydik. o en yakın arkadaşlarımdan biriydi şuan kankam. iki kere teklif ettim. ilk teklifim hayatımın ilk teklifiydi zaten. kabul etmediğini belirten bi mmesaj geldi boşluğa düşmüş gibi oldum. haftasounu dershanede herşey eskisi gibiydi. ama ikinci teklifimde herşey ççok kötüydü. çünkü baya yakınlaştığımızı hissediyordum. okul gezisinde hep beraber dolaştık o mühteşem istabulu. hala unutamam geçen sene bu zamanlarda. bu sefer bana keşke bu konuyu açmasaydın dedi. arkadaşlığımız devam ederdi falan dedi. işte o gün geçe yatağıma yattığımda dayanamadım. hıçkııra hıçkıra ağladım. sesim dduyulmasın diye yastığı yapıştım. çok kötü bir acıdır bu. göğüsünden sanki sıcacık ama tanımlanamayan bir acı ile sanki birşeyler akar. bunu tarif edemiyorum yaşayanlar bilir. sonraki 1 hafta hiç yüzüne bile bakamadım. en son serviste ağlarken bakabildim yüzüne. ertesi gün yanıma geldi ve biraz konuştuk sonra eskisi gibi olmaya başladı. ama aslında eskisiyle alakası yoktu. ikimizde değişmiştik. sadece birbirimize yalan söylüyorduk. birçok kez kavga ettik. en sonunda bütün sorunları birbirimize açtık ve şuanda kanka durumundayız. o şuan benden çok uzaklarda. onu görmesem bile hala onu düşünüyorum. bir kıza baktığımda direk aklıma o geliyor. sürekli aklımda. aslında bunu yapmamam gerekiyor çünkü o benim kankam ve bundan fazlası olmayacak. fakat engelleyemiyorum kendimi. onun için başka bir kızı reddettim. en çok korktuğum şeyde bir daha başkasını sevebilecekmiyim? yani seni şuan da en iyi ben anlıyorum ama benden sana tavsiye okul bitene kadar sabret sonra bi daha onunla konuşma. yoksa asla unutamazsın benim gibi. ben bu günlerde unutmaya çalışıyorum. Hayatimda ilk kez onun için ağladım hemde çok kez ama bir kız için ağlanmalı mı derseniz buna yanıtım hayır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar