DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Belki konu vardı. Ama bulamadım. Oyuna girince şu mesajı alıyrum. the acount is currently in use. Would you like to disconnect the previous connection? OK CANCEL Anladığım kadarıyla bağlı görünüyor. Ama benden başkada bağlanan yok. Bu nedir? Nasıl çözebilirim? Lütfen Yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 serverda asılı kalmışsın oyundaymışsın gibi mesaj geliyo loginserver in kapalı olmasından kaynaklanan bi durum loginserver açıldığında sende oyuna girebilirsin[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Diğer acc giriyor peki kendimi düşürmenin yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 /telnet connect 62.192.102.21 pwd: ur pwd command: ghost kill acc pwd henuz kendini dushurmenin yolu bulunamadi. yaklasik iki saattir benm char da asili durumda login server acilmasi ya da restart olayi cozumleyecek sanirm.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oyunda dc olduğun char askıda kalır dierleri girer askıda kalanın girmesi için beklicen beklicen paticikte zaten sabır herşeye sabır[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 BENİM CHARIMDA ÖYLE OLDU SONRA BİR GİRDİM HİÇBİR ŞEY YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya hala charım askıda ama diğer charım girebiliyor. Bunun hiçmi bir çözüm yok? Kurtuluşu yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla ben ok e basınca geçiyo denedin mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: cemshit, 14 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki: walla ben ok e basınca geçiyo denedin mi??? Evet denedim defalarca sürekli aynı şifremi değiştirmek gerekiyor? Yada restmi bekleyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seckinc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ayni sey bugün benim de basima geldi oyundan cikip makinayi resetledim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: mrproblem, 14 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki: henuz kendini dushurmenin yolu bulunamadi. hiç denedin mi OK dedikten sonra enter'e sürekli basarak bağlanmayı?? sorarım sana :p[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadaslar ordan kurtulmanın tek bi yolu var asılı kaldıgınız zaman siteden hemen sifrenizi degistirin iletiyi tekrar aldıgınız zaman da ok basın oyuna giriyosunuz ben denedim 5-10 keree ve gayet guzel oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Peki ya site açılmıyosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: maelstrom, 14 Ekim 2005 23:17 tarihinde demiş ki: said: mrproblem, 14 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki: henuz kendini dushurmenin yolu bulunamadi. hiç denedin mi OK dedikten sonra enter'e sürekli basarak bağlanmayı?? sorarım sana :p bugun 200 den fazla denedim ve hala giremior ve hala login server offline. cevaplarm senin icin :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lam hala mı giremedin[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hala giremedm bu arada http://forum.paticik.com/view.php?id=148052&page=1 konusunda gothic in werdigi bir program war onunla bir japon proxy si kullanarak siteye baglandim. sifre degishtirilince girilior denmish bir onu denicem shimdi girdim girdim. proxy degishtirdim sonra site acilmishti login olamadm o sirada deneyeym acaba girer mi die oyunu denedm we girdim. farkli bir proxy ile oyunda bu sorun yashandiginda girebilme durumu mu war acaba? cok mantiksiz geldi ama olsn :D [Bu mesaj mrproblem tarafından 15 Ekim 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar