SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yannıs anlamayın bişeyden şikayet etmıyorum =) de şey sorcam. cosmos gibi programlar varmı başka başka burda addonlardan falan bahseilmiş ama addon ne bilmiyorum. neyse ben cosmos yukledım benım için koordinatları falan da lazımdı ama cosmos da koordinatlar gorunmuyodu. nasıl olcak birileri biliyomu ?[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 www.curse-gaming.com buradan bakabilirsin her ihtiyacına uygun addon neredeyse mevcut.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 burdan druid ile ilgili bi addon indirdim zipinin içinde bi kaç dosya var ama kurlum dosyası falan yok nereye nasıl koycam bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok mu bilen yau bekliyom hala .. :/[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 interface/addons klasörüne[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 direk mi atıcam yani ordaki klasorlerden bırıne deıl mı ?[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi de birden fazla addon atılıyor mu ?[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 C:Program FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOns klasorunun icine isine ne kadar addon yariyorsa atabilirsin oyun icinden char. secme ekraninin sol alt kosesinde addon bolumu acilcak ordan istedigin zaman istedigini active duruma getirebilirsin...[signature][hline]Llotheis Themaelstrom Passionplay Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar