_Eru_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Zep, 14 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki: hehe bill gates in açıklıyamadığını eru açıkladı aheha helal eru sagol vallada 40 mılyar doları olan o ben degıl bu dunya kıymetımı bılmıo :) şaka bı yana google oldugu surece bırak bıll gatesı stephan hawkıngın bıle cevaplıyamadıklarını cevaplıyabılırız :)[signature][hline]Eru - İnvadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 erunun fikri yanlıştır çürütülebilir.[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 valla bana mantıklı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benimde fikrim. paskalya günleri için yapılmış süpriz dir.[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar Vav ben de başta dalga geçiliyo konu saptırılıyo sandıydım[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende aynı dalga geçiyo millet sandım ben ikiz kule felan bişey bekliyodum ama bu ne yaaaa bili ayıp cocuk cocuk şeyler git yaşın gibi davran diyesim geldi[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi font yapıldığın da çalışıp çalışmadığını denemk için bilerek konulmuş bi özelliktir . o cümlenin ingilizcesinde tüm harfler geçmektedir...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Ekim 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: d3n1z, 14 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: benimde fikrim. paskalya günleri için yapılmış süpriz dir. ekşi sözlukte arayıp bılgıe edındıgım ıcın gecerlı kaynak veremıorum yanı fıkrı ben uretmedım boledır dıe :) ayrıca bu cumle ıngılızcede bu amacla cok kullanılan bı sozdur bunu duyan her ıngılız aynı tepkıyı verır o yuzden suprız falan olcagını zannettmıyorum fıstıkcı sahap yada yasasın gıbı dıl ıcın uretılmıstır[signature][hline]Eru - İnvadoria [Bu mesaj _Eru_ tarafından 14 Ekim 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: _Eru_, 14 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: bunun ıngılızcesı:the quick brown fox jump over the lazzy dog ıngılız alfabesındekı tum harflerı ıcınde buludnurma ozellıgne sahıptır ve tum harflerı bı fontda gorebılmek ıcın kullanılır fırefox hack falan hıkaye yanı :) eru yazmış zaten :) olay bundan ibaret :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yazık ozaman eru gibi bi adam harcanıyor burada .D[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Amann sallayın.. 17 Ağustos yazıyo mu :P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Türkçe xp de bu metnide çevirmişler o saçma geldi:[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ne yazıyo türkçesinde ??[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: cuytherock, 15 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: ne yazıyo türkçesinde ?? Kahvaranga tilkü zıpla baham tembel itün üzerdünden..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar