pacharel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 simdi ben oyunun taze elemanlarindan olarak daha once boyle bir aktivite yapildi mi bilmiyorum ama hep beraber bir bulusalim dedim.(eclipse de oynayan cengaverler olarak)... walla saate gune yere hep beraber karar verelim sayet sizde boyle bir seye niyetliyseniz...bence bos bir sehrin cantina si guzel yer...yada istersenin acik alanda piknik lezzetinde de yapilabilinir bu aktivite..henuz cizgili pijama ve atlet gormedim oyunda ama arastiririm hehehe... ne dersiniz millet oyun icinde birbirini tanimish olur ve en onemlisi aramizda weaponsmith armor smith vs varsa onlardan alisveris yapariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 agrodaki large evi tamamladıktan sonra gene agro'daki eski evimi bir cantina gibi yer yapacağım masalar vs. maksat toplanıp buluşma :) Sıkılınca boş boş duracağımıza tüm Türkler oraya gelir sohbet ederiz euhueh :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Savaşmayın , Sevişin ! :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu aralar pek giremiyorum oyuna ama bir etkinlik olursa katılmak için elimden gelenini yaparım.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar