Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düz duvara tırmanmak...

Lethious

Öne çıkan mesajlar

sen kişisel yetkilisi değilmiydin[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

ha beni banlıyan :D nese izlemedim iftardan gelince izlerim
Edik:İzledim de oha falan odlum yani[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D

[Bu mesaj Gothic tarafından 14 Ekim 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehm vay be..
ben ip yardimiyla tirmanmayi denemistim sahsen , yapamamistim.
hm bide Millenium'da , taksim'de adamin teki marmara hoteline tirmanmisti aynen bu sekilde . tabi ip bagliydi.
acaba bu adam o mu ?
edik: diilmis. [signature][hline]lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 14 Ekim 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Orda bi yorum vardı, önceden yapmıştır diye. Kesinlikle katılıyorum. Böyle hızlı bir şekilde düz duvara, korumasız tırmanamaz kimse. Hani bakıp bulması lazım tutunacağı yeri. O ezberlemiştir orayı.

Ayrıca arkadaki müzik hoş :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

höh be ps var dedi :D[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10ur, 14 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
Amazing but sad, Dan Osmand. He died while trying to set the longest free fall record in Yosemite. Nov. 23, 1998

bu yorum doorumu gerçekten?

su testisi su yolunda kırılır..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
Sosyal ağlarda paylaş

adam baya aşmış... videoyu sonuna kadar izlediyseniz adam bir yerde ellerini bırakıp yukarı sıçrıyor :)

bu arada bu arkadaş serbest atlayış yaparken(uçurumdan atlama gibi bişe) ipi kopuyor ve baya bi aşaya çakılıp ölüyor.[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yakuza, 14 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Böle adamlar sapıtmış.Ama dünyanın tadını çıkarıyorlar bu kesin.

bu adam pek cıkartamıyo artık[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...