Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop

Maxen

Öne çıkan mesajlar

yeni bi laptop almak istiyorum ikinci el de olabilir ama ne alacağım konusunda inanın kararsızım bu konuda bilgilendirici bir site varmı bildiğiniz? ya da sizin öneriniz varmı.. marka mı alalım toplama mı? Acer mi Hp mi asus mu?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

toplama? neyse...

sony vaio serisi bi laptop alabilirsin.tabi bütçeye bakar bu.
bende toshiba var ve gayet memnunum.çizimden tut oyunlara kadar performans harika.
kendi fikrim olan kalite sıralamasını yapayım.
sony > toshiba > dell > hp > fujitsusiemens > acer

unuttugum olabilir. msjımı değiştiririm o zmn.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şuan casper yetkili servisinde calısıyorum.
Çok uygun fiyatlarla mükemmel özellikte leptoplar mevcut, şahsen bende düşünüyordum ve kendime aldım bir tane.

Şu adrese girip bakarsan en alt sağdaki makine bende mevcut, kullanıyorum 1 ay oldu alalı gayette memnunum, tavsiye ederim.

ha olmaz diyorsan hp derim. onlarda uygun ve kaliteli mallar.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha öyle birsey yokki.
Toplama leptop ?!? =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi arkadaşım yaptı toplama laptop, 1500 dolara mükemmel bi makine oldu, 1.7ghz centrino felan baya hızlı bi makine oldu.. toshibam var benim memnunum, hp alma ağlatır, hp alan arkadaşlar sorunsuz bir gün geçirmiolar nerdeyse.. asus'a da fena degil diyolar..

not: sanirim konuyu mobil araçlar bölümüne yazsaydın daha iyi olurdu, yeri orası. bi de o bölüme girip arama yaparsan milyon tane laptop konusu açılmıştı onlara da baksan olur, fikir edinmek için[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

bende hp var tavsiye ederim ama bütçe müsaitse tabiiki sony vaio..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce cuma akşamı fijutsi siemens bir laptop aldım. Aldığım yerde yanında birde çanta aldım 80 milyona adam işte böyle sağlam şöyle sağlam dedi. Aldığım yerde TEKNOSA neyse cumartesi pazar kullandım. Pazar günü akşam 5 dakika kullanıp sonra çantasına koydum çantayıda dolabıma koydum.(Güvenli bir yer hiçbirşey olmaz orada ona) Ve pazartesi akşam geldim açtım laptopu ekranda kararma var bir inceledim ekranda boydan boya bir çizik. Hemen dükkana götürdüm. Dükkan "SEN BUNU ÇİZMİŞSİN MAKET BIÇAĞI İLE" dedi. Kafayı sıyırdım o saniye deli miyim ? Manyak mıyım ? Öyle birşeyin kullanıcı hatası olacağını bilmiyor muyum. Başka bir sorun olsa zaten alalı 3 gün olmuş gelip söylemez miyim. Dimi ama. Neyse Sonra uzun tartışmalar sonunda istanbul servisine yollamayı kabul ettiler.1 hafta sonra hala serviste kontrolu yapacak kişiye ulaşmamıştı. Orayada telefonlarımız sonucunda vs. En sonunda ulaştık. Laptopa zorla baktırdık. Bakan kişi de bu düşmüş kullanıcı hatası diyor. Arkadaşlar ben 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve bu ilk laptopımdı nasıl iyi bakıyordum bir bilseniz. Ve neler garanti kapsamı neler değil çok iyi bilirim. Düşürmüş olsam götürmezdim bile direk orjinal olmayan bir ekran taktırırdım. Neyse şimdi araya ailem girdi biz öderiz ekran parasını falan diyorlar(Yoksa ben hayatta kaldıramam zaten o kadar para laptopa bayıldık) Ve bu ekran değişecek şimdi onu da almanyadan isteyeceklermiş. Ölme eşşeğim ölme laptop alalı bügün 2 hafta oldu daha kullanamadım. Ah kendim kırsaydımda kırılsaydı ama böyle ben bişi yapmadan böyle olunca deli oluyorum.Bir arkadaşımda da aynı marka var ve şu an ekranı görebilmek için fener tutması gerekiyor. Size tek tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle TEKNOSA'dan almayın satarken size binbir yakınlık gösteren satıcılar satıştan sonra dükkanda yüzünüze bile bakmıyor. Ve Kesinlikle fijutsi siemensi tavsiye etmiyorum. Ekrana vereceğim parayı üstüne koysam hp alırdım kafayı yemek üzereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

@Mayhem , satıcı olduğun direk belli oluyor :D standart pazarlama sözlerini yazmışsın :D zaten ne alcak olsam sata adam "bende alıcam" yada "ben aldım kullanıyorum" der :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 14 Ekim 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
HP Compaq nx8220
2700-3000 YTL civarı

Muhteşem.

Biraz tuzluymuş...