tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya ben bun u indirdim bole bı heves urastımda baya ıste robotlar dovuscek falan umıdı war actım 26 bolum ulan elle sayılcak kadar sawas war uc dort tane veletı gosterıp duruyo butun serı boyunca bea tavsıye etmıorm uzak durunuz dıorm *yada ben baska bısıyı mı ındırdım belkı neon genesıs le normal evangelıon dıye ıkı ayrı sey falanmı war cıldırcam yardım ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Canberk DuymA![signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ...... Gördüm uluc gördüm.... neyse beyenmeyenleride çok evet indirdiklerin aynı..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aynen tashmoo.. lale'nin biri Evangelion Perfect collection die DVD versiyonunu çaktı newsserver'lara... animeinfo'ya baktım.. mecha falan gorunce agzım sulandın. sonra indirince bi baktım bi de ne göriyim. yeni yetme bi velet'in içsel sorunları.. ne iş ya..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 işte o içsel sorunlar bunun hikayesi ve etrafındaki diğer insanlarla etkileşimi[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Abi insan bi sorar etrafa, öle her mecha'ya atlanmaz ki.Evangelion mecha diye geçse de sonuçta derin mistik konular, psikolojik çözümlemeler, detaylı kurgu ve enfes çizimler etrafında gelişir.Öyle basit bir aksiyon serisi değildir.Ağır bir seri olarak incelemek gerekir.Özellikle yeni başlayanlara ya da sadece eğlence unsuru taşıyan animeler izleyen, derin konulara dalmayan insanlara tavsiye etmemek gerekir.Hadi izleyip beğensek de ayrıca kendini kaptırmamak gerekir."SenariouS, can u hear me?!"[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Calier, 12 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Abi insan bi sorar etrafa, öle her mecha'ya atlanmaz ki. hocam o zaman şöyle kanlı canlı ama "konulu" mecha tavsiyesi alalım mı? Appleseed'i kastım en son.. o da içerik olarak çok kofti idi...[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! [Bu mesaj wintermute tarafından 12 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konulu aksiyonlu mecha sersi olarak Gundam'lar var, Full Metal Panic var, Macross var ama benim de daha izleme fırsatım olmadı iyi diyorlar, Mugen no Ryvius var ama bunda sırf mecha değil genelde gemiler kapışıyor ve konu aksiyondan daha ağır basıyor, Zone Of The Enders var izlemedim ama buna da iyi diyorlar.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hmm ozaman gene iyiymiş bens ewerım öle piskoloji ayaklarını.ben sadece ındırınce acıp ılerı sararak sahnelere bakıyodum:D hıc goremedım bı sawas falan ondan demıstım genje ııdır.ama konusuda gusel sımdı Allah war,deısık bısıy power rangers gıbı dııl hıc yoktan. izleyek barı saolun gencleeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İzle valla kazançtır bence.Ancak sakin kafa ile izle de tam keyfine var.ayrıca aslında bayağı bir dövüş sahnesi var.Hatta bayağı kanlı sahneler var.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mecha istiyorsan gundam seed ve gundam seed destiny tavsiye ederim. Bide şöyle hızlı hızlı ileri aldığın bir anime konusunda tümünü izlemiş gibi yorum yapma. Misato'nun yaptığı planları beyenmeyeni ilk başta kerim (calier) sonra ben karışlarım :-p[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 +1 Misato Misato Misato.Ben misato'nun zeki, çevik ve aynı zamanda seksi olanını severim.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: SenariouS, 12 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Mecha istiyorsan gundam seed ve gundam seed destiny tavsiye ederim. Bide şöyle hızlı hızlı ileri aldığın bir anime konusunda tümünü izlemiş gibi yorum yapma. Misato'nun yaptığı planları beyenmeyeni ilk başta kerim (calier) sonra ben karışlarım :-p Sora da bana yollayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kardesim senin guzeeeel bi kac animeye ihtiyacin var. G Gundam la basla Gundam Wing'le devam et Gundam Seed'i gor, anime neymis ogren :D soora da ustune Gundam Seed Destiny ile tuz ek.[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 japonca ile türkçe aynı dil grubundan gelen bir dil:) evangeliondan alınmış bir sahne dikkatle dinleyin gülmekten yıkılacaksınız:)http://rapidshare.de/files/1162559/anass___.avi.html[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahah 23 de gendonun kırdığı potumu diyorsun ahahh[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar