ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mutlu neseli,hobarey hobarey bi insanken yurtdisi beni melankolik,sezen aksu caldimi gozu sulanan bi adam yapti..Burda sikayet edebilecegim hicbisey yok,arabam,guzel bi okulum,sagolsun herseyime yardimci arkadaslar...Ama ne bileyim..yurt hasreti bi baska be..En az ailem,arkadaslarim kadar seni ozluyorum..Yabanci ulkelere kacma yolu arayarak yasayan,amerika-kanada-ingiltere delisi yeni donem genclere sesleniyorum BASKA BI TURKIYE YOK!!!bambaskasin be cennet vatanim..cok ozledim..:( yilbasinda geliyorum ucagim dusmezse bekleyin ronaldi!! :) DN: topragini egilip opecem vallahi de billahi de :) [signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün [Bu mesaj ronald tarafından 13 Ekim 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 O_o aha böyle dört gözle bekliyoruz. Memleket havası başkadır yafs. Annenin yemeklerinide özlemissindir sen. Of ben bu yazın napıcam koca 4 ay fransada..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hakkat mayhem napıcan sen sımdı fransada 4 ay düşünelim bunu biz[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eheh ben istabuldayım ve çok mutluyumm =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1. Sezen Aksu caliyorsa gozlerin dolmasi sart zaten... Yeri onemli degil. 2. Ahh Istanbul Istanbul olali caliyorsa kampusun ortasinda da olsa bas bas bagirip soyleyeceksin... 3. Ben 2 sene oldu nerdeyse Turkiyeme donemedim, ama onu icimde yasatmaya devam ediyorum. 4. Derslerine asil, ya da isine, zamani gelince Turkiye sana kucak acacaktir. Eger konusmak dert gidermek istersen benle konusabilirsin. Senin cektiklerinin aynisini ben de cektim, hala da Turkiye ozlemiyle kavrulmaktayim.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yani bu konu ile ilgili hemen bir şarkı sözü girelim "Bir başkadır benim memleketim..." işte böyle diğer ülkelerin delisi olan insanlar bence bu yazıyı okumalı belki diğer ülkeler daha güzel olabilir dışarıdan bakınca ama en güzeli kendi memleketimiz...[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sabred ronald türkiye seni bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Türkiye...yaşanması zor ama kendi vatanın oldugu için baglanmıssın.butun kirli havasına saygısız insanlarına yaşam zorluguna ragmen insanın kendi vatanı olunca böyle baglanıyosun işte.. aynı sey bizim sülale için gecerli değil ama.giden gelmiyo.burası cok rahat, insan gibi davranıyorlar,hak ettğin parayı veriyorlar,geleceğin var diyolar...ve gidiş o gidiş. şimdi ben bunları dedim ya bin kişi üstüme gelir..ee gelirseniz gelin be..ben dogruları söylüyorum.şimdi bana ben ülkemi satmam havalarına girmeyin çünkü bende öyle birşey yapmıyorum.ama daha ferah daha özgür daha yaşaması kolay gençliği harcamayan bi ülkede doğmayı tercih ederdim..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sabret ya walla uzuldum halıne burdakı sewdıklerın kesın beklıodur senı dort gozle az kalmış yılbasına ne kaldı kı??bol bol hasret gıderırsın hadı sıkma canını..[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 türkiye böyle biyer işte yaa.. içindeyken dışarı çıkmak istediğinden çok dışardayken içeri girmek istiyosun.. valla ne cümle yaptım haa..ama böyle yani durum[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ronald sen gel istanbula ben sana bi selamsız fikirtepe dudulllu turu attırayım aynı hızla geri dönersin yurtdışına..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bulundugumuz dunya uzerındekı en hoş iklime sahip memlekettir türkiye bu iklim bile bizim ulkemızı çok onemlı kılıyor[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hiiiih cnm yaa çok üzüldüm çok ii anlıorum senii bende yaşadım öle duygulaarı işallah biranönce gelir yılbaşıda kavuşursun !! :'([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: unac, 13 Ekim 2005 16:40 tarihinde demiş ki: daha ferah daha özgür daha yaşaması kolay gençliği harcamayan bi ülkede doğmayı tercih ederdim.. bu ülke terkeden gençlik yüzünden asla daha ferah daha özgür daha yaşaması kolay gençliği harcamayan bi ülke olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 türkiye gibisi yok[signature][hline]o_O | Spoon [Bu mesaj Angelotti tarafından 14 Ekim 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar