Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neydim ne haldeyim?

ronald

Öne çıkan mesajlar

Mutlu neseli,hobarey hobarey bi insanken yurtdisi beni melankolik,sezen aksu caldimi gozu sulanan bi adam yapti..Burda sikayet edebilecegim hicbisey yok,arabam,guzel bi okulum,sagolsun herseyime yardimci arkadaslar...Ama ne bileyim..yurt hasreti bi baska be..En az ailem,arkadaslarim kadar seni ozluyorum..Yabanci ulkelere kacma yolu arayarak yasayan,amerika-kanada-ingiltere delisi yeni donem genclere sesleniyorum BASKA BI TURKIYE YOK!!!bambaskasin be cennet vatanim..cok ozledim..:( yilbasinda geliyorum ucagim dusmezse bekleyin ronaldi!! :)

DN: topragini egilip opecem vallahi de billahi de :)
[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün

[Bu mesaj ronald tarafından 13 Ekim 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O_o aha böyle dört gözle bekliyoruz.
Memleket havası başkadır yafs.
Annenin yemeklerinide özlemissindir sen.
Of ben bu yazın napıcam koca 4 ay fransada..[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

1. Sezen Aksu caliyorsa gozlerin dolmasi sart zaten... Yeri onemli degil.
2. Ahh Istanbul Istanbul olali caliyorsa kampusun ortasinda da olsa bas bas bagirip soyleyeceksin...
3. Ben 2 sene oldu nerdeyse Turkiyeme donemedim, ama onu icimde yasatmaya devam ediyorum.
4. Derslerine asil, ya da isine, zamani gelince Turkiye sana kucak acacaktir.
Eger konusmak dert gidermek istersen benle konusabilirsin. Senin cektiklerinin aynisini ben de cektim, hala da Turkiye ozlemiyle kavrulmaktayim.[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bu konu ile ilgili hemen bir şarkı sözü girelim
"Bir başkadır benim memleketim..."
işte böyle diğer ülkelerin delisi olan insanlar bence bu yazıyı okumalı belki diğer ülkeler daha güzel olabilir dışarıdan bakınca ama en güzeli kendi memleketimiz...[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn!
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye...yaşanması zor ama kendi vatanın oldugu için baglanmıssın.butun kirli havasına saygısız insanlarına yaşam zorluguna ragmen insanın kendi vatanı olunca böyle baglanıyosun işte..
aynı sey bizim sülale için gecerli değil ama.giden gelmiyo.burası cok rahat, insan gibi davranıyorlar,hak ettğin parayı veriyorlar,geleceğin var diyolar...ve gidiş o gidiş.

şimdi ben bunları dedim ya bin kişi üstüme gelir..ee gelirseniz gelin be..ben dogruları söylüyorum.şimdi bana ben ülkemi satmam havalarına girmeyin çünkü bende öyle birşey yapmıyorum.ama daha ferah daha özgür daha yaşaması kolay gençliği harcamayan bi ülkede doğmayı tercih ederdim..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye böyle biyer işte yaa.. içindeyken dışarı çıkmak istediğinden çok dışardayken içeri girmek istiyosun..

valla ne cümle yaptım haa..ama böyle yani durum[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

Ronald sen gel istanbula ben sana bi selamsız fikirtepe dudulllu turu attırayım aynı hızla geri dönersin yurtdışına..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...