cemshit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Merhaba agalar ben cem xigenon da ezik bir charım var(lvl:41) ve charımda 2m var yani fakirliktem nefesimiz kokuyo 1 tane rare item chitin ve kendi yaptığım +7 horn crossbow(store item) den başka bişeyim yok. giyemediğimden diil +6 çitin de giyebiliyorum ama param yok noolur o serverda charı olan ve bağış yapabilecek olanlar ''pls help to me!!!!!!'' :'([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sus be adam sus hiç mi karakterin kişiligin yok[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oLm git pm den dilen lam ben öyle yapıom :-p benden deil ama :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bak hasmez kızdı çarpılırsın falla töbe töbe isteme kardeşim biz merkez bankasımıyız para basalım[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 agalar napabilirim hiç tanımıyorum sizi kim para verir?? kim vermez?? bilmiyorum pyüzden buraya yazdım ama gerçekten ezik diil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaaaa tamam kızmayın bidaa yapmam yeniyim daha ezmeyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 haa bu arada mesajım az diye görev yerine yazamadım lottolar daha etkin diilmiş ama daha sonra abyys gibi kırılıcakmış içinden para çıkçakmışş bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sen bi çay demle alaka kıvamını tutturursun belki[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya ben bu hasmez in iğnelerini çok seviyorum ya[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi tamam kızmayın bidaa demicem ben yardım edersiniz sandım burayıda ark sölemişti zti ondan geldim baktım master olmuş millet belki yardım edersiniz dedim ama etmezmişsiniz olsun naapiim canınız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi oyun için kendini bu kadar düşürme aQ konu kapanmış ama dayanamadım bende bi msj atayım dedim...[signature][hline]Kıskançlığın Sevgiye Yararı Var mıdır ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ramazanda yardım etmek sebab die arkadaş yardım isdiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öylede düşünülebilir ama madem bunu bukadar kötü karşılıyorsunuz oke..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dur yardım eli uzatayım sen o rare chitini ver ben satayım paylaşırız parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kaça satçan?? +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yazktır ramazan ayı verin 1milyon gezsin yesin içsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: cemshit, 13 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Merhaba agalar ben cem xigenon da ezik bir charım var(lvl:41) ve charımda 2m var yani fakirliktem nefesimiz kokuyo 1 tane rare item chitin ve kendi yaptığım +7 horn crossbow(store item) den başka bişeyim yok. giyemediğimden diil +6 çitin de giyebiliyorum ama param yok noolur o serverda charı olan ve bağış yapabilecek olanlar ''pls help to me!!!!!!'' :'( yuh diorum bu kadar seviyesizmisin kardeşim alt üstü bi oyun için neler yapıorlar..[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Manyakmısın abicim ya delirdinmi üşüttünmü malatyalımısın sen olum bağış diye topic açılırmı millette akıl kalmamış(aklı var lv yok :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aga ben yanlışlıkla topic e basmışım açtıktan sonra farkettim artık olan oldu naapiim ezmeyim beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar