Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bir dileniştir :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba agalar ben cem xigenon da ezik bir charım var(lvl:41) ve charımda 2m var yani fakirliktem nefesimiz kokuyo 1 tane rare item chitin ve kendi yaptığım +7 horn crossbow(store item) den başka bişeyim yok. giyemediğimden diil +6 çitin de giyebiliyorum ama param yok noolur o serverda charı olan ve bağış yapabilecek olanlar ''pls help to me!!!!!!'' :'([signature][hline]
Mesaj tarihi:
bak hasmez kızdı çarpılırsın falla töbe töbe isteme kardeşim biz merkez bankasımıyız para basalım[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Mesaj tarihi:
haa bu arada mesajım az diye görev yerine yazamadım lottolar daha etkin diilmiş ama daha sonra abyys gibi kırılıcakmış içinden para çıkçakmışş bilginize
Mesaj tarihi:
ya ben bu hasmez in iğnelerini çok seviyorum ya[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Mesaj tarihi:
iyi tamam kızmayın bidaa demicem ben yardım edersiniz sandım burayıda ark sölemişti zti ondan geldim baktım master olmuş millet belki yardım edersiniz dedim ama etmezmişsiniz olsun naapiim canınız saolsun
Mesaj tarihi:
said:
cemshit, 13 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
Merhaba agalar ben cem xigenon da ezik bir charım var(lvl:41) ve charımda 2m var yani fakirliktem nefesimiz kokuyo 1 tane rare item chitin ve kendi yaptığım +7 horn crossbow(store item) den başka bişeyim yok. giyemediğimden diil +6 çitin de giyebiliyorum ama param yok noolur o serverda charı olan ve bağış yapabilecek olanlar ''pls help to me!!!!!!'' :'(

yuh diorum bu kadar seviyesizmisin kardeşim alt üstü bi oyun için neler yapıorlar..[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon
  • Yeni Oluştur...