Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben sabah camta.. ile giriodum bilgisayar takıldı restart attım o takılı kaldı napam napam forzaeses le girdim o sırada server gitti o da asılı kaldı sonra Pwn... la girdim o da moradon dan el morad castle a giderken dc oldu asılı kaldı :D bi baktım kala kala taffy kalmış bende onla girdim jessyterry le gircektim o da oyundadır die giremedim :[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bir restart daha gelio shimdi serverlara az kaldi. shimdi de dier acc ile cannot select char olayina girdi... pfff..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben bi uyusam bu gün başka bişey istemiom gece birine Lvl kastırcam =( ama uykum yok[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Valla bu iş benım ısıme yaradı server gelince x de 6. anahtarcıya kostum asgada yakaladım ensesınden ver lan anahtarı dedım :D lvl 54 olduk anca tamamladık görevi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :-0[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar