Toprak911 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben giremiyorum hata diyor sürekli başkalarınada olan varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_fire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eet serverların hiçbirine girmio...galiba res gelmiş....[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet Girilmiyor 10061 gene :) KO Dan sonra bana ilkkez oluıyo 10061 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hayır patch 1302 yi indiriyo[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben luncer tıklıyorum ama indirmiyo indiren varsa link verirse iyi olur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_fire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yeni pacth i indirdim.zaten sorun orda diil...server seçtikten sora char seçemiosun..failed login bla bla...alışık olduğumuz hata....[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 buyrun link indirin hemen ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_fire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 link diil oyun lazııııımmmm.daha gideces boss kovalıycas yaaa.lvli 4x den kurtarmak lazım :D[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya herşey kısa zamanda olmuyo bekliyin biraz hem manuel olarak yapmayın patch işini beklein bende 4 kere hata verdi 5.de yükledi launcher[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_fire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 pfffff...... :| :hrr:[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kızmak yoq[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 this acc. is currently use :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hatun lazm kalbimi ona vercem yandaki kalp sekli cok hosuma gitti alinik sevgili ariom.. zZzZzZz...[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 mueheue nası oluo o ? :P[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aahah dedim ben sana hasmez i al diye[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 basbaya ishte. sewgili ariom die ilan weriom. pazar alanina mi werseydim :D eet kendi ozelliklerm: yakishikli shekshi sheker dierek kisaca bahsedeym. aradigim ozellikleri bulduktan sonra da sayarm.. zZzZz :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Gothic, 14 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: aahah dedim ben sana hasmez i al diye [signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 burdan biri bayanla arkadaş mı olman gerekio ? yani kalp için[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 olman gerekio sonra karshilikli bashwurman gerekiomush. ben kendimi begenmishim dedm iki kez ben mesaj atsam dedim olmadi. shimdi sewgili ariorm. ama walla sadece kalp icin diil beni alan yashadi :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ewet:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 WaLLa Şuan Oyundayım. Pusuya yatmışım kekurikaka beLki Çıkar die bekLiorum :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : Şuanda iSmini HatırLıyamadım CLanın Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: mrproblem, 14 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: olman gerekio sonra karshilikli bashwurman gerekiomush. ben kendimi begenmishim dedm iki kez ben mesaj atsam dedim olmadi. shimdi sewgili ariorm. ama walla sadece kalp icin diil beni alan yashadi :D : uğraşılmaz lam zaten güney amerikalı açtı bu gün msn i iltifat bile edemedim =([signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zaten ben ugrashmicam benimle ugrashcaklar :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nası lam[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :D eheh orasi bana kalsn bu arada ben acc currently in use dio hala. dier charla girdim bir pm ataym asili mi kalmish die ama daha server a tam anlamiyla bire girememish. login server la oyun server i arasinda biryerler de kalmish. keshke ghost kill pwd gibi bir komutu olsa da release edilebilse shu char yaw :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar