LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ben son anı bekliyorum; idam anını ama ondan öncesini de merak etmiyor deilim:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 zaten bizde ne yazacağımızı planlamıyoruzz..konuya göre akar muhabbet ztn... kızmaaa ya... hayat bu :P[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ii aksın ozaman elımızden geldığı kadar yardımcı olcaz ok[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 onu sir e söledim... ya bn bunu bi daaa düşüneyim...öle hemen olamıcak... ama büyütmeyin öle devasal bişi diiil... :)[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hadi başla bakalım, işlediğin bütün günahları anlat ve af dile ey fani![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dewasa bişi değilse hemen basla hadı[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sizde benim kadar meraklısınız .hatta yarışalım mı ?.... heheheheheh[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 haklı olabılırsın walla bugun cansıkıntısı bole yaptı benı :-)[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 famy sen nerdensin yaa[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nası nerdesın ya[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya sen kızmısın famyy[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eeeetttt tabıkı[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 iii bari sen anlarsın benii :P[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eeettt tabbııkkıı buarada garbagedekı kızlar kulubune uye ol bız orda daha ıı yardımcı oluruz :-)[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya nasıl olucam[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sen gıt ben geldım de bız bılıoz senı polly yardımcı olur..[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paticik Kızlar Klübü[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj atan sayısı 93 olmuş, hiç birşey söylememişsin daha,madem derdini bizimle paylaşmak istemiyorsun neden buraya konu başlığı açtın?[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 09 Ekim 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 muhabbeti bi oku istesen. o zaman anlarsın neyin ne olduunu :)[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sallandırmasak?[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 daha orjinal bi fikrin varsa okk! :P[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Düşüncelerimi daha önce yazılanları okuyup yazdım.Başlık tamamen geyikle dolmuş...[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 09 Ekim 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o zmn dikkat etmemişsin. ben kimseye geliiiinnn itiraf edicem demedim ki... sadece sallandırın dedim.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hayırdır noldu neden sallandıralım senı ?[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sallandıramadıklaştıramadıklarımızdanmısın?[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar