Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 walla bana her zaman uyar=)))))[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: tipitip, 09 Ekim 2005 14:42 tarihinde demiş ki: ya öle, aslında kötü bişi yani yapılmaması gerek.yani bana yapsalar keserim,döverim,ağlarım,zırlarım,moralim düzelsin diye bi kutu baklava yerim ama moralim daha da bozulur çünkü kilo alırım....offffffff offffff.söylesemm cık cık cık....çok ayıp denir ama bilseniz sizde tutamazsınız kendinizi önce bi gülersiniz .biliyorum sizde yaparsınız ya da nasıl yaptııımı sorarsınız.......sölicem söleyemiyorummm.... madem Söylemeyeceksin, niye başta ben çok köyü birşey yaptım die topic açıyorsun ki![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 e hadi dernek kuralım vakıf açalım .bana yardım toplayalımmm...[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yardımlarımızı nasıl göndericez? tesellilerimizi paketlesek? veya avuntularımızı e-maillesek sana? özel mesajdan başını okşasak, bağrımıza bassak? yardımmışmış..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ok de sen bı anlat hele gruo dernek kolay bunlar[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 "en komikler" programımız bitmiştir forumda paylaşıma dvm[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 shemale testine tabi tutttum.. %99 shemale[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum [Bu mesaj Mike tarafından 09 Ekim 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 mantarcııııııııımmm çok sevdim seni...[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eee hadı ama beklıoruz yaa[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: tipitip, 09 Ekim 2005 15:07 tarihinde demiş ki: mantarcııııııııımmm çok sevdim seni... gözlerim doldu..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yaw hadi be baydın hee söle ne yaptıysan.topic oldukça anlamsız zaten belki biraz anlam kazanır[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 alla alla ne shemale i ii[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Polly, 09 Ekim 2005 14:52 tarihinde demiş ki: tipitip sakızından çıktın [signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Eğer Söylemeyeceksen yaptığını ne die topic açıyorsun ki?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Gelin ben size yayın yapıcam,anlatıcam demedim ki....sallandırın dedim sadeceeeee..... bu kadar basit... sonra acaba söylesem mi olduumm..Yoksa size güvenmediimden diil.malum bin çeşit insan var di mi ama? :p[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya ndn kızıyosun kıza anlatcaktır utanıo sımdı ustune gıtme...[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tmm başvurun kabul edildi nasıl halledelim işini?[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bız beklerız ne zaman anlatmak ıstersen ozaman anlat ok?[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Tamam Vasiyetnamende bana bıraktığını söyle bütün herşeyini, acısızca istediğini yerine getireyim[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Famy walla çok iyisiinn yaaaa.bi sen yanımdasın wallaaa.. :([signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yanındayım mrk etme polly de yanında sadece lordu napıcaz onu bılmıorum :)[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yanındayız da garbage ye bekleriz orda çözüm kolay (=[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: tipitip, 09 Ekim 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Ben çok kötü şeyler yaptımmm çooookkk....eee ne demişler insanın başına ne gelirse.....(meraktan)... gelir. Sallandırın beni walla yoksa ben sallıycam bi çok şeyi....:P Yazan: merak mağduru okuyanlar:merak camiası Tamam isteğini yerine getiricem işte, vasiyetnamenle beraber gel sen ben acısız bir şekilde hallederim[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Lord un durumu benden daha kritik galiba....[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: LordOfBlood, 09 Ekim 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Tamam Vasiyetnamende bana bıraktığını söyle bütün herşeyini, acısızca istediğini yerine getireyim ne acımasız ınsanlar war ya hayret yanı[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar