Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni boğaz köprüsünden sallandırın!...

tipitip

Öne çıkan mesajlar

said:
tipitip, 09 Ekim 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
ya öle, aslında kötü bişi yani yapılmaması gerek.yani bana yapsalar keserim,döverim,ağlarım,zırlarım,moralim düzelsin diye bi kutu baklava yerim ama moralim daha da bozulur çünkü kilo alırım....offffffff offffff.söylesemm
cık cık cık....çok ayıp denir ama bilseniz sizde tutamazsınız kendinizi önce bi gülersiniz .biliyorum sizde yaparsınız ya da nasıl yaptııımı sorarsınız.......sölicem söleyemiyorummm....

madem Söylemeyeceksin, niye başta ben çok köyü birşey yaptım die topic açıyorsun ki![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

Gelin ben size yayın yapıcam,anlatıcam demedim ki....sallandırın dedim sadeceeeee..... bu kadar basit...

sonra acaba söylesem mi olduumm..Yoksa size güvenmediimden diil.malum bin çeşit insan var di mi ama? :p[signature][hline]only girl powerrr :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tipitip, 09 Ekim 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
Ben çok kötü şeyler yaptımmm çooookkk....eee ne demişler insanın başına ne gelirse.....(meraktan)... gelir.
Sallandırın beni walla yoksa ben sallıycam bi çok şeyi....:P

Yazan: merak mağduru
okuyanlar:merak camiası

Tamam isteğini yerine getiricem işte, vasiyetnamenle beraber gel sen ben acısız bir şekilde hallederim[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 09 Ekim 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
Tamam Vasiyetnamende bana bıraktığını söyle bütün herşeyini, acısızca istediğini yerine getireyim

ne acımasız ınsanlar war ya hayret yanı[signature][hline]git gideceksen...
farklı değilsin sen de...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...