enclave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Beyler Allah muhabbetinizi arttırsın cz de görüşürük.Ben kaçar. Ama 1 hafta exp kascam. Bnei kayıtla sonra görüşelim. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 la bende Town bastım her town basan ii mi oluo a.q Nick power_Turk ver dejavu ile abbysde kapıştık teke tek aldım.2 mizde bufsuzduk ve defas yoktu.şimdi en ii ben mi oluom öyle şey olmasz sanırım[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lol la forumu ne hale getirdiniz adamlar mirc e çevirmiş O_O konuyu saptırmayalım bu arada her town basan ii olur demedim adam ilk town basan magelerden dedim ve gayet de ii oynuo artı bu benim fikrim forumun başındaki yazıyı ii okuyun sizin ifkirlerinizi sordum her fikre karşı fikir geliştirilsin die deil[signature][hline]ALEA JACTA EST Cyher Level 61 Kasar hood Np 5xxxx Clan : ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar