Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi de clansız demedim sadece her zmn clanından en az 2 assasinle dolaşıosun yannız takılamıosun demek istedim[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enclave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 canım şu anda seninle uraşamam. Ama cz ye girdiğimde karşıma gim çıkarsa tanımam. O zaman görüşük :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dfdag Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ege beklerim bi ara 1vs 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enclave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yaw o dediğin apos basarken oluyor. Bide 3asses takıldığımızda avlar daha kolay ölüyor. zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sizin olayınız arenada biter[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: DioNea, 14 Ekim 2005 13:28 tarihinde demiş ki: clan kötü bişimi bende clanla dolaşıyom clanla dolaşırsın ama adam dedi ki human warriorları yimeyi çok severim beni de clanıyla mı yicek ? onu diom o_0[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 PwnUrTralala bende seni hiç yanliz gormedim[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 58 bugun 60 olurum 13 ek1m Np: 3,5 k bir savasda aldim Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: dfdag, 14 Ekim 2005 13:29 tarihinde demiş ki: ege beklerim bi ara 1vs 1 sen kimsin ? =[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enclave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yok tek de yerim seni. Merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 theon foruma bakıyon ama partye alsana :)[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: elense, 14 Ekim 2005 13:31 tarihinde demiş ki: PwnUrTralala bende seni hiç yanliz gormedim gündüz oynamıorum o arkadaş gece de bi buffer bi rogue alıom swift wolf alıp çıkıom bilgisayar izin verdikce takılıom işte xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dfdag Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ege hani iftara gelcektiniz? :p onur a mujux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morgoth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 enclave senin |v| kac loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yan1 demekki tek gezm1yon bu islerde tek olmuyoo ya 70 level olcan yada bole dolascan[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 58 bugun 60 olurum 13 ek1m Np: 3,5 k bir savasda aldim Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: enclave, 14 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Yok tek de yerim seni. Merak etme peki[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu balonlular hepsi bizim grup :)[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahahaha morgoth de burda dagha kimler var[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 58 bugun 60 olurum 13 ek1m Np: 3,5 k bir savasda aldim Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: elense, 14 Ekim 2005 13:34 tarihinde demiş ki: yan1 demekki tek gezm1yon bu islerde tek olmuyoo ya 70 level olcan yada bole dolascan ya abi onlarda gelio gelmio kafalarına göre takıllıolar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enclave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben tek dolaşırım genelde. PArtydemde en fazla 2 asses olur. Onlarda warriorları çok seven 2 asses. Aynı ben yani. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya abi diyon ama dikkatini çekerim artik kimse tek gezmiyoo gezende bence biraz saf delikanlidir[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 58 bugun 60 olurum 13 ek1m Np: 3,5 k bir savasda aldim Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tek gezen bi dej4vu var oda scroll ne varsa basıyo zaten[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enclave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben Tek TABANCAYIM. Ama kalabalık gelirlerse kaçarım . :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya tmm biliorum ama cz deki gibi olmaz teke tekteki onu demeye çalışıorum[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dajavu (ahmet) tek gezmez ama dejavu (cem)tek gezer[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 58 bugun 60 olurum 13 ek1m Np: 3,5 k bir savasda aldim Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morgoth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya bole ıs olmaz cz dolaırken bıle korkuyom hertaraf gorunmez asas dolu bızım gıbı mageler tavsan oluyoz onlar ıcın kolay bır av oluyoz olmuyo bole :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar