gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 burial aynen öle kafamda sanırım fp 25 dagger wardı 300 ac falan wardı 500 wurmuştu bende gülerken adam town çekti comolokko jessyterry'nin clanına gelsene ii bi clana benziyo bende önceden darkfeardaydım belki hatırlarsın[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hahahaha çok komiksin acaba humanlarmı yoksa siz yeşil yaratıklarmı dupeci makrocu dupeler silindiğinde cz de kaçacak delik arayan biz değiliz canım :D[signature][hline]noob luk insanın charında değil içindedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben humanım bu arada :S[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 CCsakura çok iyi bir oyuncu... cyphera ilk başlayanlardan[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kim ne derse desin sayko accık noobie War:eXtend,Priest:eXplore,Archer: nonono bu üçü bir numara bence[signature][hline]CLAN _Miqrop_tm clan leader _Miqrop_AmidoN server dies +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Calawera yı duymadıysan ozaman cz ye girmiosun demektir. darkness ı bende pek görmüorum cz de ama girince ortalıgın altını üstüne getiriyo banlanmasaydı 98765 de çok iiydi[signature][hline]Alea Jacta Est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 suan anda en baba assasin cycperda VII_outLaw ve stupth arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 stumph gerçekten ii[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence cokomelgibson[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BestMeBaby Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Lol . Blackmagic e tek attığım için bişi diyemicem .[signature][hline]ID:BestMeBaby_aLw4yS LvL:61 Server:Cypher Job:Rogue Np:5xx Clan:DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 helal walla :D[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 blackmagice e tek atarsın buffsız da buff la 1500+? nasıl vurursun orası meçhul artı adam alınca ortalıgı yıkıo eski ko da town basan tek mage oydu[signature][hline]ALEA JACTA EST Cyher Level 61 Kasar hood Np 5xxxx Clan : ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BestMeBaby Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zzz blackmagic 4trymebaby nın tırnagı olamaz bunu kafana sok bence 4try kadar saglam mage gormedım[signature][hline]ID:BestMeBaby_aLw4yS LvL:61 Server:Cypher Job:Rogue Np:8x Clan:StolenLifes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BestMeBaby Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ve o town basan blackmagic değiL cha0z olmasın? :)[signature][hline]ID:BestMeBaby_aLw4yS LvL:61 Server:Cypher Job:Rogue Np:8x Clan:StolenLifes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: berksancan, 13 Ekim 2005 10:32 tarihinde demiş ki: bence en iyisi dejavu adam manyak bişi. veronicayı tanıyanınız var mıııııııııııı? o benim :D arenada karşılaştığım veronica ? yumrukla kapışmıştık =S xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya 4tryme dio ch0z la blackmagic basıodu sen ne diosun galiba cz de yenisin artı buff kullanmadan cz de dolaşacak bi paper mage yok buff crolla adamın canı 1500+ olacana göre 1 vuruşta alırım die sölenme kaç vuruosun 3000 ?[signature][hline]ALEA JACTA EST Cyher Level 61 Kasar hood Np 5xxxx Clan : ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cyperda Dionea İle Benim en iyisi varmı ötesi :)[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D [Bu mesaj Gothic tarafından 14 Ekim 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 HİÇ:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Gothic, 14 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki: Cyperda Dionea İle Benim en iyisi varmı ötesi :) bi ara arenaya gidek :P[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 marlo gidelim ama önce ben assaasine döneyim ondan sonra :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 CARIM BANLANMASAYDI BENI KONU^URDUNUZ AMA NESE HIZLI BI ^EKILDE GELIYORUM ESKI : :::SeXy::: YENI: :::TheONE::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 okie de marlo demeyin marlon un ben ya :( bu forumlardaki ismimi deiştirmemin bi yolu var mı ya marlo dio herkez :[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende gelcem hele bi assin olak :D[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: elense, 14 Ekim 2005 13:10 tarihinde demiş ki: CARIM BANLANMASAYDI BENI KONU^URDUNUZ AMA NESE HIZLI BI ^EKILDE GELIYORUM ESKI : :::SeXy::: YENI: :::TheONE::: theone aresdekiyse pek konuşulası deilsin :[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Gothic, 14 Ekim 2005 13:10 tarihinde demiş ki: bende gelcem hele bi assin olak :D her zmn :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar