Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen geri dön

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle bunu buraya yazdığım için özür dilerim. Bunu yazmamın nedeni clan masterımın msn ine ulaşamam. Forumları takip ettiğini biliyorum. Belki burdan sesimi duyar.

Peno lütfen geri dön sensiz oyun hiç zevkli değil. Wolfs ü özledim herkes bir yerlere dağıldı. Abuk subuk clanlara girmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
evet bis kadının sesi olarak bulacağız onu siz merak etmeyin.. şiddet varmıydı aranızda?[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
Evet ya oluyor böyle. Sevdiğin bi arkın oyunu bkraınca zevk alamıyorsun fazla. umarım döner geriye.

Bu arada Mike unutmadan koparttın beni sabah sabah :)[signature][hline] Jayna
Mesaj tarihi:
Ya beni ilgilendirmiyor ama kıl oluyorum. adam gelmiş arkına ulaşamıyor geri dön yazmış 9 postun 8 side dalga olurmu ya. isimlerinizi not aldım her topiğinizi patlatcam :P[signature][hline] Jayna
Mesaj tarihi:
Tebrikler arkadaşlar bu topici yazan arkadaşımın 16 yaşında bir bayan olduğunu sizlere belirtmek isterim öncelikle eğlence ve gırgırınızı daha ilginç konularda giderirseniz sevinirim. Bence yorum yapılmayacak kadar hoş bir durum. Bu oyunu kişisel egoları için değil arkadaşları ile birlikte olmak için oynayan bir grup insanin varlığını bilmek bence hoş oldu.

Crown peno ya ulaştım özel mesaj la msn ini gönderiyorum. Oyuna dönmek konusunda hala kararsiz.[signature][hline]İn the name of Thorn
Mesaj tarihi:
Tebrikler arkadaşlar bu topici yazan arkadaşımın 16 yaşında bir bayan olduğunu sizlere belirtmek isterim öncelikle eğlence ve gırgırınızı daha ilginç konularda giderirseniz sevinirim. Bence yorum yapılmayacak kadar hoş bir durum. Bu oyunu kişisel egoları için değil arkadaşları ile birlikte olmak için oynayan bir grup insanin varlığını bilmek bence hoş oldu.

Crown peno ya ulaştım özel mesaj la msn ini gönderiyorum. Oyuna dönmek konusunda hala kararsiz.[signature][hline]İn the name of Thorn
  • Yeni Oluştur...