Crownguard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Öncelikle bunu buraya yazdığım için özür dilerim. Bunu yazmamın nedeni clan masterımın msn ine ulaşamam. Forumları takip ettiğini biliyorum. Belki burdan sesimi duyar. Peno lütfen geri dön sensiz oyun hiç zevkli değil. Wolfs ü özledim herkes bir yerlere dağıldı. Abuk subuk clanlara girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o.O[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet bis kadının sesi olarak bulacağız onu siz merak etmeyin.. şiddet varmıydı aranızda?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 pohahahhahha =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Mike, 14 Ekim 2005 08:15 tarihinde demiş ki: evet bis kadının sesi olarak bulacağız onu siz merak etmeyin.. şiddet varmıydı aranızda? ZUAHHAHAHAHHAHAHAHHA mu ahahhaha +99999999 mükemmel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ağlamak istemiyorum sabah sabah kara sevdam ağaracak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet ya oluyor böyle. Sevdiğin bi arkın oyunu bkraınca zevk alamıyorsun fazla. umarım döner geriye. Bu arada Mike unutmadan koparttın beni sabah sabah :)[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kayıp aranıyor gibi olmuş :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :17k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Zaten yakında buraya Güzin Abla diye topic acılır :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya beni ilgilendirmiyor ama kıl oluyorum. adam gelmiş arkına ulaşamıyor geri dön yazmış 9 postun 8 side dalga olurmu ya. isimlerinizi not aldım her topiğinizi patlatcam :P[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tebrikler arkadaşlar bu topici yazan arkadaşımın 16 yaşında bir bayan olduğunu sizlere belirtmek isterim öncelikle eğlence ve gırgırınızı daha ilginç konularda giderirseniz sevinirim. Bence yorum yapılmayacak kadar hoş bir durum. Bu oyunu kişisel egoları için değil arkadaşları ile birlikte olmak için oynayan bir grup insanin varlığını bilmek bence hoş oldu. Crown peno ya ulaştım özel mesaj la msn ini gönderiyorum. Oyuna dönmek konusunda hala kararsiz.[signature][hline]İn the name of Thorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tebrikler arkadaşlar bu topici yazan arkadaşımın 16 yaşında bir bayan olduğunu sizlere belirtmek isterim öncelikle eğlence ve gırgırınızı daha ilginç konularda giderirseniz sevinirim. Bence yorum yapılmayacak kadar hoş bir durum. Bu oyunu kişisel egoları için değil arkadaşları ile birlikte olmak için oynayan bir grup insanin varlığını bilmek bence hoş oldu. Crown peno ya ulaştım özel mesaj la msn ini gönderiyorum. Oyuna dönmek konusunda hala kararsiz.[signature][hline]İn the name of Thorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 flood için özür dilerim aptal bilgisayar :D aptal ben[signature][hline]İn the name of Thorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben ne deyim artık aQ 2 dk kada nası bu kadar ii espriler uyduruonuz anlamıom :D[signature][hline]Kıskançlığın Sevgiye Yararı Var mıdır ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar