Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşlar Az önce Power Up Storeden 20 Dolarlık Cash aldım pazar adamına ve bunları Tradeden almaya çalıştım ama olmadı mercant denedim yine olmadı 50 defa relog yaptım olmadı adam ördek tir diye dedim 30 yaptım yine olmadı yardım edermisiniz neden böle lvl 30 adamda patladımı 20 dolarlık cash ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 24 saat beklemen lazımmış[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 24 saat beklemeni öneririrm. Bu sanırım bir bug ve 24 saat geçtikten sonra düzeliyor.[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 inşallah öle olur saolun korktum bende gitti 20 dolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi keresinde bi arka da öyle oldu parayı çekti ama scrollar gelmedi :/[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:BooZe LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 17xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Meseleyi tam anlayamadım yardım ederdim.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 trade edilmeyen itemlar gibi olmuş sanırım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar