Maxen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Arkadaşlar oyuna girdim ve mail box ı açamıyorum tüm add on ları kaldırdım ama yine de açamıyorum nasıl yaparımda hallederim bu işi bilen varmı?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 lagdandır büyük ihtimalle[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 lag veya mail servisi çöküyor açılsada hiçbirşey gözükmüyor/ yollanmıyor[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon..
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 maıl boxı acıorum ben ama blızden page cevabım gelmıs okuyamıorum ehe[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 offline iken gelen posta mail adresine yollanır ayrıyeten gm tarafından bkz: genç osman[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 İnterface WTf WDB dosyalarını silip tekrar oyuna girince düzeliyor bu hata ama add onlar tekrardan yüklenmeli acayip bi durum[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 lol nası buldun onu tebrik şakşakşak[signature][hline]Old Kingdom...
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bende açamıyorum mailleri.. her patchta addon sorunlarından bıktım..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ayar oldum mail error diyor offf[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
Smulkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sırayla dene bunları; -Addonları iptal et. -Eğer font kullanıyorsan fontu kaldır. -en son çare wtf klasörünü sil.
Burner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 mailbox problemi custom fonts dan kaynaklnıyor, sadece onu kaldırmanız yeterli.
tgorsk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 büyük ihtimal insomniax kullanıyuosundur. framxml klasöründeki fonts.xml i notepadle aç sonra içine ekle.
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bendede aynisi oluyorsu sildim addonlari.sadece ct modu kurdum ve ek olarak 10 tane addon miss gibi valla insomianin zaten yuzde seksenini kullanmiyordum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bende kullandıgım addonları bi kagıda yazıp insomniaxı kaldırıcam gereklileri kurucam sadece.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Öne çıkan mesajlar