Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mooncloth yapma?

Kael_Teduva

Öne çıkan mesajlar

ah de yokmu ?[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Moonwell, warcraft3 te pupulasyon arttırmak için NE lerin yaptığı şey. Bütün elf bölgelerinde vardır. Onun içine girip yapacaksın. 4 gün cooldown ı var onun. 4 günde 1 yapabilirsin ancak.

Ayrıca oyunun Rp yönünü ele alırsak çok saçma bişidir. Moonwell, Mooncloth night elflerin Aya tapmalarının bir sonucudur. Moonwell içinde büyülü bir su vardır. Bunlar Nigh Elflere özel bir uygulamadır. Bir Undead yahut başka bir ırkın Moonwell içinde işi olmaması gerekir. Hatta Mooncloth robe , mooncloth için Require: Night Elf yazması gerekli.

Diger ırklar için bu isim ve require ler değiştirilmelidir. Bukadar derin mevzulu bir oyunun içinde bu denli saçma bişiyi anlayamıyorum.

Undead içinde 2 felcloth ister ama gider adını başka bişi koyabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem o kadar RP'ye takili kaliyorsunuz,Felwood'da corrupted moonwell'den yapabilirsiniz mooncloth'unuzu.
Ama hic bir yerde "Fastgamer bir zamanlar guzelligin timsali olan ama simdi bu guzelliginin irzina gecilmis ve bunu belli etmek istercesine berbat bir yesil ile parlayan yerde ritueline basladi" yazmayacak.
RP server'inda degilseniz tek kaybiniz zaman olur.

Ayrica Undead'lerin de bir zamanlar guzel olan seylerden hoslandigini,hala bu seylere dair icinde bir parca bulundurduklarini bile dusunebilirsiniz RP yaparken.
Mooncloth'unu yaparken,Elune'un ona verdigi eski huzuru hatirladi falan falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birde neden tüm undeadler human tababnlı ? BEn orc undead olmak istesem gnome undead olmak istesem falan olamaz mı ? Ne bilim tüm undeadleri aynı görünce garip geliyor hiç mi yok ölüp geri dönen orc tauren gnome ...[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Valla gnome undead olma seçeneği olsa gnome undead olurdum eheheh hem hem undead hemde küçük bişe böyle diablo2d 3. dünyadaki kçük cüceler gibi hızlı hızlı koşuğ büyü atardım millet ne olduğunu anlamazdı :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...