Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABIT ATI RADEON 9550(128Bit) 256MB HDTV DVI 8X hakkında yardım!

Creus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum bu ekran karı şimdi 256mb ekran kartı oluo diilmi?
eğer öleyse 128 bit noluor..
biri bana bunu açıklayabilirmi..şimdiden çok teşekkür ederim : )[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

256Mb ram oluyo diğeride 128Bit yani
şimdi .. bit fazla olursa şu oluo mesela ekran kartına gelen veri 10parça eger bu ekran kartı 128 bit ise (mesela) bu 10 parça veriyi 5 seferde 2 şer 2 şer işliyerek. geri yolluo .. ama 256 bit olan bir ekran kartı 4 er 4 er alarak zaman dan kazanıo ve dierinin 2 seferde yaptigini 1 hamlede yapio ve daha hızlı oluo..
mesela bi kart wardi eskiden matrox paleria die bişey 512 bit ti çekirdei.. ekran kartı çok hızlı olmasada ... gforce larla kapışırken kolay uygulamalarda gforce geçiodu ama uygulama zorlaştıkca aradaki fark kapanıodu ve bazen matrox one geciodu.. yani ekran kartı uygulamalar zorlaştıkça gforce kadar buyuk oranda performans kaybı yaşamıodu[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3 tane 9550 eskittim (Palit (2.8ns ramleriyle süferdi) ve 2 tane de MSI), neredeyse hepsinde %100'den fazla overclock yapabildim ve 9600XT'nin 3DMark puanlarından daha fazla yaptım. Güzel kart ama biraz daha para biriktirip 9800PRO almak daha mantıklı (şu an Sapphire 128mb 256bit 9800PRO kullanıyorum ama biosu 256mb 256bit 9800XT biosu ve hızları da XT hızlarında, bazen VPU recover oluyor ama genelde sorunsuz, tabii VGA Silencer ve ram heatsinkleri olmasa yanar gider).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ilk MSI 9550'min 3DMark 03'ü. Saat hızlarına dikkat (481MHz/622MHz), kart default 250MHz/400MHz. Bunda ek hiçbir soğutucu yoktu ve ramleri de 5ns'di onun için daha fazla çıkamadı ama Palit'le 550/700 seviyesini geçmiştim fakat onun puanı silinmiş, 4300 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

ya aceleyle almam gerekiodu bunu sectm para biriktiricek vaktim yoktu :( aslnda ben tam olarak overlock un ne olduguna dairde detaylı bilgi sahibi deilim ama bi sekilde arkadaslar vs. yardımcı olucaklarmıs.. sanırım sen baya ilgilisin silp overlock olayı nedir ne değildr yardmcı olabilirmisin bana nası yapılır ne yapılır nolur artısı yanında eksisi nedir vs.
Sosyal ağlarda paylaş

alın size hazır overclock lu kart;) http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15094

bide msi
http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=685

başka söze gerek yok paranın alabileceği en muhteşem şeyeler den 2si:)[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...