Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl bir rüya bu!! ii mi kötü mü

qsc

Öne çıkan mesajlar

şöle anlatım rüyamı
-mekanı tam olarak hatırlamıorum annemin elinde bir telefon war. telefon eski tip "zıırrr" diye öten bir telefon şu eski filmlerdeki gibi.. ruyada şunu öğreniom bir anda telefonu bugun alırsam annemden; allahı görücem.. we rüyada alıorum telefonu yürüyorum yolda telefonun ahizesini kaldırıorum we o anda başımı yukarı doğru kaldırdığımda ( gece ) kutup yıldızını görürum sora yıldızın önünde bulutlardan bi şekil oluşuo fakat ben onu göremiorum.. bunun nedeni o anda uykumda bağırmaya çalışırum we bunu hayal mayal hatırlıorum sora bir anda açıorum gözlerimi sora 2-3 dk. etrafıma bakıorum kendime gelmeye çalıştım... sora yataktan kalkmadan yatıorum yeniden we ruyaya dewam ediorum telefonu yine açıorum we yine aynı şekilde bağırmaya başlıorum bu sefer uyandığımda kendimi el çırparken buluyorum... bu rüyaa ii mi kötü mü???!?!?

[Bu mesaj qsc tarafından 14 Ekim 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna düşünme iyi yada kötü diye yorulabilecek bir rüya değil bu...
birşeyi takmışın kafana belki ondan olmuş...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...