qsc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 şöle anlatım rüyamı -mekanı tam olarak hatırlamıorum annemin elinde bir telefon war. telefon eski tip "zıırrr" diye öten bir telefon şu eski filmlerdeki gibi.. ruyada şunu öğreniom bir anda telefonu bugun alırsam annemden; allahı görücem.. we rüyada alıorum telefonu yürüyorum yolda telefonun ahizesini kaldırıorum we o anda başımı yukarı doğru kaldırdığımda ( gece ) kutup yıldızını görürum sora yıldızın önünde bulutlardan bi şekil oluşuo fakat ben onu göremiorum.. bunun nedeni o anda uykumda bağırmaya çalışırum we bunu hayal mayal hatırlıorum sora bir anda açıorum gözlerimi sora 2-3 dk. etrafıma bakıorum kendime gelmeye çalıştım... sora yataktan kalkmadan yatıorum yeniden we ruyaya dewam ediorum telefonu yine açıorum we yine aynı şekilde bağırmaya başlıorum bu sefer uyandığımda kendimi el çırparken buluyorum... bu rüyaa ii mi kötü mü???!?!? [Bu mesaj qsc tarafından 14 Ekim 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Islamic Stigmata olabilir mi ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 giovanni lol rüya görmek insanı yoruyo yau. oldukça enteresanmış seninki. bilinçaltın sana bişey anlatmaya çalışıyo olabilir. olmaya da bilir.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Kutup yıldızı bi işaret olabilir :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ilginc harbiden, bende rüyamda rüya gördüm bu nasil bisidir hala etkisindeyim yani tirstim cok, rüyamda uyandim sonra gercekte uyandim rezalet. varmi boyle bisey basina gelen?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: SeLDoM, 14 Ekim 2005 00:40 tarihinde demiş ki: Kutup yıldızı bi işaret olabilir :P kesinlikle.. kuzeyi gösteriyor :horace:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence popon açıkta kalmış......... hihih :D[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ulan ne kuzeyi yaa ala ala neyi ifade edebilirki??? ayrıca el çırpmamda çok garibime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 canın sıkılmış bilinç altın oyun yapıor sen eylen die! yoktur herekste böle düşünceli bilinç altı keyfine bak :D[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yok yok bence kesin benim dediim gibi olmuştur.. bizim bi tanıdığa da olduydu zamaanında soora geçti işeyi kalmadı okutmuşlar felan heralde........[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi korkarım ben böle şeylerden :D:D [Bu mesaj qsc tarafından 14 Ekim 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 korkma korkma bişe olmaz hoca amcan bi okur bi üfler bi de çok çok yüzüne bööle tuuuu der o kadar..... soora bişeyciin kalmaz :D :horace:[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 zauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bi yerin açılmış bi şeyin yok.. çek yorganı yat.. uyandıktan sonra hiç telefonla konuştun mu :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hıımm ben de ööle dedim işte kendisine......[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 zauhauzhazaz [Bu mesaj qsc tarafından 14 Ekim 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ama bak ben bu telefon yönünden düşünmedim ya şimdi telefon açmayada tırsım yaa bak şimdi????!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 boşuna düşünme iyi yada kötü diye yorulabilecek bir rüya değil bu... birşeyi takmışın kafana belki ondan olmuş...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ruyanın anlamı su: Cennet annelerin ayakları altındadır. *yazım hatası [Bu mesaj aKuMa tarafından 14 Ekim 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kıçını ört arkadaşım[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar