Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rıfkı öldü :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hamsterim rıfkı:(yaa nasıl şişmanlamıştı , kedi gibi olmuştu annem tasma tak gezdir falan diyordu 4 yaşına girmişti..Öldü:( Gerçi benden çok annem sarsıldı sanırım , beni bu evde bir tek o dinliyordu diyor . Neyse arka bahçeye gömdüm işte . :( Bi daha yok hamster falan![signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun ya başınız saolsun..:([signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Başın sağolsun. Hamster'ın iyi dayanmış yine. Benimki o kadar bile dayanamamıştı :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
başın sağolsun
bi hayvana sahip olmanın en kötü yanı bu galiba;çok çabuk öluyolar[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 30 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Hamsterim rıfkı:(yaa nasıl şişmanlamıştı , kedi gibi olmuştu annem tasma tak gezdir falan diyordu 4 yaşına girmişti..Öldü:( Gerçi benden çok annem sarsıldı sanırım , beni bu evde bir tek o dinliyordu diyor . Neyse arka bahçeye gömdüm işte . :( Bi daha yok hamster falan!
herseyin bir sonu var malesef:( senin bile, benim bile herkezin bile :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Başınız Sağ olsun...[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
haaa rıfkı buymuş..ben de kim bu rıfkı diyodum..başın sağolsun..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
Ba$ın sağolsun :([signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
basınsaolsun gene iyi dayanmıs fazla ömürleri olmuyo o hayvanalrın birde kosu bandı sart olnara sismanlıktan catlıyabiliyolar[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
köpen isminde hayır yok bi kere iyi dayanmıs o isimle ama yinede basın sagolsun[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
  • Yeni Oluştur...