Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı tavsiyesi istiyorum.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Ben hasta ruhlu bir insanım. Öyle bir ayakkabı istiyorum ki, gerekirse çıkarıp borç para versin bana... Şaka bir yana, gerçekten bayağı çok özelliği olan bir ayakkabı aramaktayım.
Aranan özellikler:
Rahat olmalı
Siyah olmalı (çok koyu başka bir renk de olur ama 90% siyah tercihim)
Hem şort altına hem de pantolon altına giyince komik kaçmamalı
Spor yaparken sorun çektirmemeli (spor için özel olmasına gerek yok ama hani otobüs yakalamak için koşarsam rahat koşabileyim)
Çok pahalı olmamalı (100 ytl civarı uygundur.)
Nedir tavsiyeleriniz? Açık olursanız iyi olur. Yani örnek kötü cevap;

Nike al!

Örnek iyi cevap;

Nike ın "Hödölö X500" diye bir modeli var, dediğin her şeye uyuyor ve fiyatı sanırsam 120 ytl falan. Siyah, yanlarında yeşil çizgiler var ama o kadar kötü durmuyor. Al bu da resmi... (zorunlu değil tabii)

Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Adidas'ın F50+ modeli rahattır, spor yaparken de çok rahat olursun. Futbol ayakkabısı ama halı saha alırsan her oyunda kullanırsın. Koşarken de rahat. Son baktığımda fiyatı çok değildi ama bilemem. Oturduğun yere göre de ucuza ayakkabı satan mağaza önerebilirim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene lacostelere bakmıştım da birşeye benzemiyordu.. plastikti ya resmen öğğğ
son senelerde ayakkabılar iyice adileşti, özellikle tabanları plastik olanları çok kötü. ama adidas'ın ve nike'in güzel modelleri var hala. model falan söyleyemeyeceğim, anca mağazalarda görüyorum arada o kadar :)[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 12 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Adidas'ın F50+ modeli rahattır, spor yaparken de çok rahat olursun. Futbol ayakkabısı ama halı saha alırsan her oyunda kullanırsın. Koşarken de rahat. Son baktığımda fiyatı çok değildi ama bilemem. Oturduğun yere göre de ucuza ayakkabı satan mağaza önerebilirim.

Abi onu pantolonun altına giyersen komik kaçar işte... Futbol ayakkabısı istemiyorum... Bilmem anlatabildim mi... Hani böyle SPOR ayakkabısı olmak zorunda değil. Dockersları falan beğeniyorum ben. Ayakkabı spor, ama spor için yapılmış ayakkabı değil... Nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum. Ama yani istediğim kesinlikle bu f50+ değil yani.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 12 Ekim 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene lacostelere bakmıştım da birşeye benzemiyordu.. plastikti ya resmen öğğğ
son senelerde ayakkabılar iyice adileşti, özellikle tabanları plastik olanları çok kötü. ama adidas'ın ve nike'in güzel modelleri var hala. model falan söyleyemeyeceğim, anca mağazalarda görüyorum arada o kadar :)
Lacoste'lar plastik mi?

Şok oldum. Dünya üzerindeki en kaliteli günlü ayakkabılardan biridir. Ben de kullanıyorum ve bayıldığın paraya değiyor. Çok rahat. Ama spor için Adidas F50+ diyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...