Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı tavsiyesi istiyorum.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Ulen ben converse'in sitesini kurcalarken gördün o deriyi geldin buraya hava atıon he =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

=)
Senin kuzen ve converse ?
İlginç len, sen aşıladın dimi =P
İyi iyi..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bu topik benım içinde iyi oldu..

bende spor kıyafet altına gidecek ayakkabı arıom..
Vanslara baktım güzel..70 ytl den 130 ytl ye kadar cıkıo

http://www.sportpoint.com.tr/2005Yaz/resimler/vans/vans-13.htm
http://www.sportpoint.com.tr/2005Yaz/resimler/vans/old-skool.htm
bunlar güzel bak derım.[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Sosyal ağlarda paylaş

Nıke air flight 1 ay once ykmde ındırımdeydı 130 ytlye aldım.Her yere gıyebılıyorsun.Sıyah kenarlarında kocaman bır nıke ısaretı var kı oda sıyah.Kampuste basketde oynuyorum kultur merkezınede gırıyorum.Tavsıyede edıyorum.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gene adidas dicem adidastan sasma bence git bi adidas magzasına süper modeller var nikede ei gibi gözüküo ama dayanıklılık konusunda bence adidasın cok gerisinde![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dolaştım dolaştım baktım aradım bilmemne, sonunda kinetix aldım... Böyle ilginç bir durum işte... 80 ytl, türk malı, mis. (kinetix'in luther diye bir modeli var, işte o)[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 14 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...