Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ulen ben converse'in sitesini kurcalarken gördün o deriyi geldin buraya hava atıon he =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yok hayır geçenlerde benim kuzen gitti koraydan aldı onu ordan biliyorum bende çok özenmiştim ama ayağımdaki kot converselerle idare ettim :)[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 =) Senin kuzen ve converse ? İlginç len, sen aşıladın dimi =P İyi iyi..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu topik benım içinde iyi oldu.. bende spor kıyafet altına gidecek ayakkabı arıom.. Vanslara baktım güzel..70 ytl den 130 ytl ye kadar cıkıo http://www.sportpoint.com.tr/2005Yaz/resimler/vans/vans-13.htm http://www.sportpoint.com.tr/2005Yaz/resimler/vans/old-skool.htm bunlar güzel bak derım.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @sbnn:+1[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Nıke air flight 1 ay once ykmde ındırımdeydı 130 ytlye aldım.Her yere gıyebılıyorsun.Sıyah kenarlarında kocaman bır nıke ısaretı var kı oda sıyah.Kampuste basketde oynuyorum kultur merkezınede gırıyorum.Tavsıyede edıyorum.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 [signature][hline]Atahost.net Web Hosting[Bu mesaj Vodan tarafından 13 Ekim 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Vodan gösterdiğin en üstteki ayakkabı çok güsel gözüküyor.[signature][hline]Dead or Alive [Bu mesaj Yakuza tarafından 13 Ekim 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ben gene adidas dicem adidastan sasma bence git bi adidas magzasına süper modeller var nikede ei gibi gözüküo ama dayanıklılık konusunda bence adidasın cok gerisinde![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @Yakuza; Hepsi aynı aslında Puma UKE V modeli. Ben arıyorum ama pek fazla bulunmuyor. Hoşuma gitmeyen mavimsi bi rengi vardı Kadir Has Center da. Araştırmalarım sürecek. Siyahından bulursam alacağım bende.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Abi dolaştım dolaştım baktım aradım bilmemne, sonunda kinetix aldım... Böyle ilginç bir durum işte... 80 ytl, türk malı, mis. (kinetix'in luther diye bir modeli var, işte o)[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 14 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar