ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 forgiver ayakkabinin yaninda hatunu da veriyolarmi?esantiyon falan hesabina?? :D[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 @ raiden guzel ayakkabi be,sik baya oyle deme :) bu arada ileri derece duztabanim,yine de bu sekilde degil ayagim :D[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kOptum sßNN :d AHUHAUAHUAH heßelee hüßeleeee :D[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 :) diesel iyidir son zamanlarda hiç yeni model cıkarmadılar hep eskılerı tekrarlıolar üzülüyorum şahsen :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: forgiver, 12 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: puma versek :) düpedüz erotik resim arkadaşım ne oluyor bu resimde ne yapıyorlar.. Ohaa kızın baldırındaki oluşum ne çüşşşşş!! *!Ohannesburg!!*[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Adamın ayakkabı süper!!! Puma' ya bak be...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 git adidasa en guzel aykabılar orada ucuk bişey istiosan nikeden air jordan al ama adidasdakiler daha cesitli...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Adidas Siyah Rom 120 YTL civarıdır (en azından ben aldığımda öyleydi) Son sözümü söyledim bu topicde.. İyi Günlerde Giy(artık ne alırsan)[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: SbNN, 12 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: quote] düpedüz erotik resim arkadaşım ne oluyor bu resimde ne yapıyorlar.. Ohaa kızın baldırındaki oluşum ne çüşşşşş!! *!Ohannesburg!!* iş kazası :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ahaha ben gormemistim onu!! puma boyle mucizevi biseyse..hadi paticik..En yakin Puma bayiine!!!! :D[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kesinlikle adidas samba. yaklasık br senedir kulanıyorum. sortun esofmanın kotun cartun curtun altına gidiyo. cok rahat halısaha macına bile bunla cıkabilirsin mactan sonra bi guzel yıka cillop gibi olsun. fiyatı ben aldıgımda 117 ytl idi.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ronald her ayakkabı reklamına bole diosan sen yanmısın:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla bana kalırsa reebok a git oradan bak güel ayakkabılar var ben aldm bu aralar bi tane tek renk (gri) bitane adam 10 gune yeni sezn gelcek dedi istersen bekle biraz öyle gezerken reebk a da bak[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Adidas al derim.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Extreme Ops (Adrenalin) Filminin Soundtracklarını Arıyorum, Bilenlerin En Yakın Bayimize Bildirmeleri Makbule Geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Adidas SuperStar ;) Uzman ßi ayakkaßı SiyahIda var;) [spo1=Adidas SupaStar { Uzman;) }][/spo][signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 siyah converse ruLaz..rahat,spor yaparken (dünyanın ilk düz tabanlı basketbol ayakkabısı) çok iyi , siyahı çok şekil , kısa pantalonda süper , uzun siyah pantalon giy altına da siyah converse ooohhhh miss gibi...[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 adidas rom güzelmiş. lacoste daha güzel aslında ama fiyatı çok mu uçuk kimse yazmamış.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ucuz ayakkabı almak istiyorsun, ama dayanıklı ve çok yönlü olsun istiyorsun. bu olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 imkansızı istiyosun karbuz[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 adidason 400 ytl ye akıllı ayakabısı var ve rengi sarı :) adidasın ara ara kampanyaları oluyor , ben geçen sene 140 ytl ye manyak bi koşu ayakkabısı almıştım adidasdan . tavsiye ederim bi bak istersen[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: metboy, 13 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki: adidas rom güzelmiş. lacoste daha güzel aslında ama fiyatı çok mu uçuk kimse yazmamış. 245[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eh biraz pahalı ama güzel ayakkabı.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 parası neyse veririz :)[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 adidas stansmith al gerçi beyaz ama olsun boyatırsın şu timberland boyası kullanan boyacılara:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence siyah deri converse kışta yaklaşıyo iyi gider derim ben şahsen kendimce...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar