Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı tavsiyesi istiyorum.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

converse al.. bir çok rengi mevcut zaten bulursun kafana göre bi tane. fiyatları en düşük 75 civarı[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 12 Ekim 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
converse al.. bir çok rengi mevcut zaten bulursun kafana göre bi tane. fiyatları en düşük 75 civarı

Converse pantolon altına o kadar çirkin ki... Siyah gömlek, siyah pantolon altına converse hayatta gitmiyor...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Parayı gözden çıkarırsan Tommy'nin simsiyah (T'si de siyah) bi modeli vardı bende. Her pantolonun altına oluyor. Kot'a da. Ama süet. Yazın giyilir yani... Ya da Lacoste'un modelleri çok güzel...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi öle demişsin.Fakat karpuz arkadaşımız 100 ytl ye 40 ytl daha eklesin.Adidas Goodyear Ayakkabısını alsın.Ayakkabının görünümü süper.Gidip bide adidas mağazasına baksın.

[Bu mesaj Yakuza tarafından 12 Ekim 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
said:
converse al.. bir çok rengi mevcut zaten bulursun kafana göre bi tane. fiyatları en düşük 75 civarı

Converse pantolon altına o kadar çirkin ki... Siyah gömlek, siyah pantolon altına converse hayatta gitmiyor...

kotu mu duruo sen hiç giymemisin heralde bu gn okulda basket oynadık hem çok rahat hem de asırı guzel duruyo bence converse al tamamı siyah sadece bantları beyaz olsun çok iyi duruyo bilekli al ama bileksiz kotu fiyatı 90 ytl civarı[signature][hline]the truth is out there...
garbage rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
converse one star mid
ilk basketbol ve converse'nin ilk modellerinden. dışı siyah, kahverengi ve siyah renkleri mevcut. güzel bir görünümü var. spor yaparken veya kullanırken sorun çıkaracağını sanmıyorum. ben aldım, memnunum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

hmm sana adidasın superlight modellerini öneririm hem rahat hem spor için uygun hemde pantolon altına çok ii gidiyor fileli ayakkabılar yağmurda giyersen kötü olur yazın 120 ytl civarındaydı şimdi 100 e 90 a fln düşmüştür[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 12 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki:

bunun mavisi var ben de, tarifine uyuyor
ama kış mevsimine uymuyor.

Bendede siyahı var[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

dieselin su tarzi cok hosuma gidiyo ve sanirim senin ihtiyaclarina da uygun..turkiyede uygun fiyata bulamazsin ama ben bu ayakkabiyi ucuzluktan 150 kanada dolarina(150 YTL ediyo asai yukari) aldim gecen sene ve cok memnunum ayakkabi oldu,aynisini almayi dusunuyorum :)

[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün

[Bu mesaj ronald tarafından 12 Ekim 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
said:

Converse pantolon altına o kadar çirkin ki... Siyah gömlek, siyah pantolon altına converse hayatta gitmiyor...

siyah pantolon altina hangi spor ayakkabi gider ?
siyah converse al derim düz siyah bez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki:

İstediğim ayakkabıya çok uygun gözüken bir ayakkabı; ama pahalıymış duyduğuma göre. Lacoste kendisi.

Koyu kahvesi var bende. Çok rahat ve gömlek, kot altına süper oluyo. Verdiğin paraya kesinlikle değer, sapasağlam lacoste sonuçta kolay eskimez uzun yıllar giyersin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...