DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oyuna girdim dc oldum tekrar girmeyi deniyom id kullanılıyo diyo ok a basıp girmeyi deniyom yine aynı pencere noluyo ya nie giremiyom çok moralim bozuldu bi hacklendiysem varya bidaha bu oyunun yüzüne bakmam[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 char askıda kalmış bende de oldu oyundayken serverın tamamı göçerse oluo böle bazen[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eee napcam beklicez dicen dimi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 falla bekleşioz işte :p[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ama dier bi char var onla giriyo galiba serverlere rsstart atılmış ama o giriyo benimki girmiyo[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 server restartında oyunda isen askıda kalabilio bende cypherdayım şimdi aresdekiler askıda kaldı[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 loginserver down onun dışında serverlar açık. sanırım bu char düşürme olayı loginserver la alakalı oldugu için düşüremiyoruz bir türlü onunçündür kü giremiyoruz.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 açıldığında bana söle oke[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 falla cypher a girdim ben ares e girmeye çalışmıom[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hasmez sendemi giremiyon[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yahu benimle spastikmişim gibi oke oke konuşmayın getirmiim cinleri. giremiyoruz ztn papera döndün dmg deneyemedik.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tek üzüldüğüm konu pristte hazırdı eslanttaki bossları toplayacaktım resetten sonra ama şimdiye işlerini bitirmişlerdir[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok harbi kafayı yiycem kaldı loginserver o vaziyette. damageı deneyemedik yok böyle bişey. girincede dex satan olmaz hiç deneyemicez. töbe töbe alın burdan takip edin işte http://www.knightempire.com/server/stats.php[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 offfffffffffffffffffff[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 falla varsa başka charınız onla girin kolay kolay düzelmiodu bu :[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network
Necro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 offf olaya bak ya login server yoq :S off off 1 gün devamsızlıq yedik bosuna :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya bende bütün muhabbetleri geçio server list açılıo server ı tıklıyom ama girmio bu da iLginc bi yakLasım oLsa gerek =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 girdim[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
Necro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende girdim[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
Öne çıkan mesajlar