Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elandra'nin Priest Rehberi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Discipline
Unbreakable Will Rank 5
Improved Power Word: Shield Rank 3
Improved Power Word: Fortitude Rank 2
Mental Agility Rank 5
Mental Strength Rank 5
Meditation Rank 5
Inner Focus Rank 1
Discipline Total: 26

Holy
Improved Renew Rank 5
Holy Specialization Rank 5
Spiritual Healing Rank 5
Inspiration Rank 5
Subtlety Rank 5
Holy Total: 25

Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60

Yeni talent buildim budur ve cok güzel olduguna inaniyorum raidler icin. Icim sinerek de öneriyorum : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Eylül 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
Shadow Priest olup da grupla takilmazsin, düstügün hata o.
Shadow Priest olup da UBRS su bu yapiyorsan SP olduguna yazik, hem de senin yüzünden gruba giremeyen holylere yazik.
SP solo takilacagindan, spirit tap farm hizini 2 katina cikarir.
ne holy'ler gordum shadow kadar heallayamayan... eger amacin pvp ise degistirmeye gerek yok, ayni hizla devam etmek lazim SP'de. instance'lar icin de zaten yer bulursun.

duzgun bi guild'in varsa seni oyle de kabul eder zaten. ha ama heal'lamaktan cok zevk aliyosan, holy'i dene derim, en azindan icini kemiren bi sey olmaz. hem ucuz degisim... bi yere kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Aklimdaydi yaptiktan sonra bi ara daha ayrintili olarak priest epic questini yazmak, elimden geldigince yardimci olayim simdi.

Questi falan nasil alacaginizi anlatmistim zaten, questi veren npc (sadece eye of divinity ile görebilirsiniz) Stratholme'un ana girisinin (scarlet) batisinda kaliyor. Tüm quest boyunca, siz haric yaninizdaki kimse birsey göremeyecek bu arada, disardan izlemesi cok komiktir heralde : )

Efendim simdi gitmeden önce yanimiza bol bol mana potion, 15 tane oil of immolation, 1-2 tane demonic rune aliyoruz. Ayrica bir warlock arkadasimiz healthstone yapiyor bize.

Bu questte mana regeninizin yüksek olmasi cok önemli cünkü uzun bir süre heal ve cure yapicaksiniz.

Quest yerine giderken yaniniza 2 paladin, 1 druid ve bir warlock aliyorsunuz, önceden de bir mage e arcane int. attiriyorsunuz. Paladinler dev ve retrib aura aciyorlar, druid torns ve motw atiyor, warlock da imp aurasi veriyor iste. Bu arkadaslar hemen quest giverin yanindaki tepecikte duracaklar ve queste basladiginiz andan itibaren kipirdamayacaklar. Adim dahi atarlarsa 63 elite bir demon cikip sizi öldürecek ve 2 saat boyunca npc kaybolacak, 2 saat sonra alabileceksiniz ancak questi tekrar. Quest boyunca disardan hicbir mudahale gelemez, paladin bufflarindan falan sadece 5 dakka yararlanabileceksiniz yani, ama asil olay auralar zaten.

Ilk denemede yaptim ben, hicbir sorun da cikmadi(aslinda 2. denemede, ilk gidisimizde bir arkadas ortada geziniyordu queste basladigimda, demon katletti beni :) ).

V tusuna basin, böylece daha kolay görürsünüz hplerini peasantlarin. Heal ve cure pek kasmiyor acikcasi. Olay mananiizn yetmesi, o yüzden örnegin 2.5k mana harcar harcamaz hemen icin bir tane major mana ki cooldown bitince bir tane daha icebilin, mananizin bitmesini beklemeyin kisaca.

Skeletonlar size saldiracak ara ara, bunlari takmaniza bile gerek yok, cooldowni olmayan oil of immolation iceceksiniz onlar gelinec, retrib aura + thorns ile birlesince kendileri ölüyorlar zaten :)

50 tane peasant i kurtardiginizda (15 tanesi ölmeden) quest basariyla sonuclaniyor ve splinter of nordrassilinizi aliyorsunuz. Eye of Shadowa da sahipseniz, bu splinteri kullanarak 10 sn lik bi cast sonucu benediction cantanizda olacak :)

Son önerim, www.warcraftmovies.com dan daha önce yapan birinin videosunu indirmeniz, afallamayin questi görünce : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

var öle bir drop rate artışı galiba. bugün if de satıyorlarmış duyduğuma göre (fiyatı da düşmüş) olması gerekn de buydu ne o öle priestler azap çekiyor. kazak ı da herkez öldüremiyor.
paladinler olarak warriorlarla paylşamadığımız quest item istiyoz mümkünse 2h hammer olsun stam versin int versin ağır olsun kodumu oturtsun :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...