Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Absolut, 08 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: LVl 30 oldum ve bana ideal bi shadow discipline talent dagılımı yazın bakalım birazda shadow deniyim :) Hala bekliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Shadow dagilimi bilmiyorum abi, bi shadow priest yapsa cok daha saglikli olur Teorik olarak bisi yazarim yine istersen ama pratikte ne kadar ise yaradigini bilemem yani : ) Iluvatar cevap verir bu soruya ama : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Absolut, 08 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 08 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: LVl 30 oldum ve bana ideal bi shadow discipline talent dagılımı yazın bakalım birazda shadow deniyim :) Hala bekliyorum. Shadow Mastery Spirit Tap Rank 5/5 Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target that yields experience. For the duration, your Mana will regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 sec. Improved Shadow Word: Pain Rank 2/2 Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 sec. Shadow Focus Rank 4/5 Reduces your target's chance to resist your Shadow spells by 8%. Improved Mind Blast Rank 5/5 Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 sec. Mind Flay Rank 1/1 45 Mana 23 yd range Channeled Assault the target's mind with Shadow energy, causing 79.5 Shadow damage over 3 sec and slowing the target to 50% of their movement speed. Shadow Reach Rank 3/3 Increases the range of your Shadow damage spells by 20%. Vampiric Embrace Rank 1/1 40 Mana 30 yd range Instant cast 10 sec cooldown Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow spell damage you deal for 1 min. Shadow Total: 21 Total Total Points Spent: 21 Level Required: 30 [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu yukarda yazdıgım full shadow oldu fakat isine yarıcaktır lvl 30da. Bundan sonra dicipline gidersen imp power word shield e kadar ondan sonra shadow form a kadar shadowa dvm edersen baya iyi olur bence. Yada bu yazdıgım talentı verdikten sonra full dicip gidebilirsin gerisini. Kafana göre[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tavsiyem 60'a kadar bununla ilerlemen. daha sonra respec edip ya holy'e donersin, ya spirit tap'e verdigin 5 puani ordan alip Shadow Focus'a +3 verirsin (5 olur yani). diger +2'yide Imp Mind Blast'e verirsin. (aslinda gerek yok, yani gonul ister ki discipline'e verilsin ama Shadow Form'u kullanabilmek icin buna vermen lazim. Discipline Talents (18 points) Unbreakable Will - 5/5 points Improved Power Word: Shield - 3/3 points Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Mental Agility - 5/5 points Improved Inner Fire - 3/3 points Shadow Talents (33 points) Blackout - 5/5 points Spirit Tap - 5/5 points Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Shadow Focus - 2/5 points Mind Flay - 1/1 point Improved Psychic Scream - 2/2 points Shadow Reach - 3/3 points Vampiric Embrace - 1/1 point Shadow Weaving - 5/5 points Silence - 1/1 point Darkness - 5/5 points Shadowform - 1/1 point[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 shadowform a ben de verdim puan ama acikcasi gereksiz oldugunu dusunuyorum . kendini iyilestiremeyecek olunca fazladan damage versende efektif olmuyor . cikiyorsun shadow formdan iyilestiriyorsun kendini sonra bir daha shadow forma gec bir dunya mana ve vakit zaiyati ama yanar donerli gezmek ortalikta zevkli olabiliyor ^^ [Bu mesaj huun tarafından 09 Eylül 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tabi bu shadowform u kullanmaya da bakiyo. bazilari cok cabuk degistirebiliyo, usenmiyo daha doorusu. eger useneceksen ona verecegin puani (sanirim MB'ye verdigin puanlari da kullanabiliyosun) discipline'e verebilirsin. ancak pasif talent'lara vermeni oneririm. sonucta kisayolu olan bi ozellik verecekse bunu kullanmak, shadowform'u kullanmak gibi bi sey.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Vampiric Embrace olmadan SF sacma zaten. Shadowformsuz farm imkansiz bence priestte. Ben shadowformdan sonra rahatlamistim sahsen. Ayrica bence shield ve stam daha önemli ondan level 10-19 arasinda ben discip 10 vermistim (3/3 shield ve 2/2 PW:F)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sen holy deilmisin Pent?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Holy'yim de 58 e kadar shadowdum karakterimi daha rahat gelistirebilmek icin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben ısrarla holy gidiyorum şuan lvl 39.5 um:), priestlerin çok popüler olması nedeniyle holy olmam beni şuana kadar hiç zorlamadı.[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben şöyle bişey tavsiye edebilirim level 30'da shadow için: Shadow Talents (21 points) # Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. # Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. # Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. # Mind Flay - 1/1 point Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. # Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. # Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream spell by 4 seconds. # Silence - 1/1 point Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ne shadow'u hepiniz holy olmaslısınız benı heallayın benı heallayın!!! Bu arada hiç hatırlamıyorum heal me diye bağırdığımı nedense butun priestler heallıyo benı böle sevınıyorum pvp nin ortasında greater heal gelince flash heal yiyince.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: dwight, 12 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki: anathema için gözümü korkuttun resmen su an düşünüyorum anathemayı sallayıp benediction için mi kassam.:) Bir priest olarak anathemanın benediction'ın diğer yüzü olduğunu bilmemen beni çok şaşırttı.[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 harbi ya nası bilemezsin sen hayretler içerisindeyim yuh günah[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 09 Eylül 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki: ben şöyle bişey tavsiye edebilirim level 30'da shadow için: Shadow Talents (21 points) # Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. # Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. # Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. # Mind Flay - 1/1 point Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. # Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. # Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream spell by 4 seconds. # Silence - 1/1 point Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. Spirit Tap e bosuna vermissin lvl 60 olunca bir işe yaradigi yok[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Shadow Priest olup da grupla takilmazsin, düstügün hata o. Shadow Priest olup da UBRS su bu yapiyorsan SP olduguna yazik, hem de senin yüzünden gruba giremeyen holylere yazik. SP solo takilacagindan, spirit tap farm hizini 2 katina cikarir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben spirit tap e 3 verdim . 5 vermek gereksiz . zaten grind yapacak lvl a geldiginde moblardan mana vs dusuyor . 4 bile gereksiz . 3 iyi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende 3 veriyodum shadow oldugum zaman spirit tap'e.ama grind yapıcak birisi icinde gerekli bişey spirit tap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Elim para görünce ben de respec yapicam. 31 discip / 20 holy kullanan birisi bana öneri yapabilir mi? Imp renew a vermemem gerek gördügüm üzere ama ben cok renew kullaniyorum yahu. Artik o acigi inspiration ile telafi edicez heralde.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 renew icin heal buyulerine bonus veren ekipman lazim . holly hic gitmedim ama hatirlayabildigim kadariyla holly de 2 acilistan birisi renew digeri holy e kritik sansini arttiriyor . 2. basamakta iyilestirme buyulerine bonus veren yetenegi almak icinde holy de 5 puan lazim . bu durumda renew 5 olmali . bunun disinda ben yanlis hatirliyor olabilirim.[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ben 2 sine de 5 verdim iste. Ya aslinda cok memnunum ama inspiration gerekli ve yarim saatte bir divine spirit istemekten hem bana hem istediklerime sinir geldi : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Oyy shadowla farm olayı nekeyifliymiş yav. Mana derdi falanda yok limitsizce takıl gitsin bütün gün tabi lag ayrı bir detay. Bugün gene çoştu lag bey oğlum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Günün Ruh Hali: Asabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Lith, 09 Eylül 2005 12:32 tarihinde demiş ki: said: dwight, 12 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki: anathema için gözümü korkuttun resmen su an düşünüyorum anathemayı sallayıp benediction için mi kassam.:) Bir priest olarak anathemanın benediction'ın diğer yüzü olduğunu bilmemen beni çok şaşırttı. hehe bu yazıyı yazdıgım sıralar priestım daha yeni 60 olmstu ve end game instance priest dropları konusunda göründüğü gibi bilgim cok yoktu.O zamandaki yanlıslık büyük ihtimal Benediction ile Staff of Dominanceı karıstırmam idi. Neyse priestı tartısırken şöyle bir konuya değinelim.Sublety sizce ne kadar gerekli? Bwlde bizim guilddeki priestlar broodlord öncesi respec yaptılar subletyi alabilmek için ve bu sekilde kesebildik ve priestların coğu 26/25 konumunda su an.31/20 sadece 2 priest kaldı.Ama bence ds olmazsa olmaz bir buff priest için.Sublety>ds midir tercih konusunda?veya inspirationdan vazgeçip subletye vermek mi gerekir?Kanaatimce en mantıklısı bu horde için tabiki.Paladinleri bilmiyorum ama shamanlarda da crit heal sonucu gelen ancestral healing %25 armor bonusu var. Lvl kasan priestlar için ise lvl 60a kadar shadow kalmak mantıklı daha sonra respec yapılabilir.Özellikle char kasımınız bnm gibi grinde dayanıyorsa.:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla [Bu mesaj dwight tarafından 10 Eylül 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Allah allah ilk defa subtlety e vermeyen priest duydum yahu. Valla bana 20% threat reduce u olmayan priest gimp priest gibi geliyor ama bahsettigin guild de nihilum sonucta : / Ben bugun bi daha dusundum ve respecten vazgectim. DS aticak her zaman birisi olur, sonucta solo takilmiyorum sadece raid yapiyorum. Inspiration a gelince, tek kararsiz oldugum konu o. Belki renew yerine ona veririm, ama renew da surekli kullandigim bir buyu. Ama inspirationsiz da MT veya OT healerligi zor oluyor. Bakalim, yapicam artik biseyler ama subtlety sart gibi geliyor bana.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar