Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothica Test Yayininda!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gothic Metal'in en güzel örnekleri ve türün en basarili gruplarinin incelemeleriyle, Gothica tekrar RadyoSU'da!
Epica, Sirenia, Trail of Tears, Paradise Lost, Theater of Tragedy, Leaves' Eyes, Sirrah, On Thorns I Lay, Darkwell, Tristania, Dargaard, After Forever, Within Temptation, Gothic Sex ve daha bir cogu, bu dönem de Gothica'da olacak!

Gece 1-2 arasi, Gothica'nin deneme yayinina, tüm metal severleri bekleriz.

http://radyosu.sabanciuniv.edu:8000/high - 128 kbps
http://radyosu.sabanciuniv.edu:8000/low - 64 kbps

[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Mesaj tarihi:
goth chickler de bizi görecek mi?

dinleriz efendim, goth goth diyosunuz ne menem bişeymiş görelim.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
sloganı da ben bulduydum :P[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
shadows rise and fall olsa daha bi hoş olurmuş, ukalalığı da ben buldum :P[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
ahuehuaeha bu ne ya deli ettin zehir ettin sen bu aski bana zehir ettin ne ya kapadim direk bende diodum sole bi nightwish ciksada =)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
Olcak olcak : ) 1 ekimden itibaren RadyoSU aktif yayina geciy ozaten.

Sircüm, o dizeler Paradise Lost'un Gothic sarkisindan alinma : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
evet konuşma da şöyleydi

penth: abi radyo programı için bi slogan bulsana
jes: nasıl bişey olsun?
penth: gothic bişi olcak boyle
jes: (google açılır gothic lyrics yazılır sonra c/p) bu nasıl abi?
penth: iyiymiş[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
film degil miydi gothica?
film mi gostericeksiniz radyodan?s[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
penth yayındamısınki?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 29 Eylül 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
evet konuşma da şöyleydi

penth: abi radyo programı için bi slogan bulsana
jes: nasıl bişey olsun?
penth: gothic bişi olcak boyle
jes: (google açılır gothic lyrics yazılır sonra c/p) bu nasıl abi?
penth: iyiymiş
ahahaha :) afise etme lan beni : P

Bu arada, su anda yayin var ama ben degilim yayindaki, filmler falan diyorsaniz Sinema Klübü'nün programidir, ben 1 de baslicam :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Bir ara açayım dedim ilahimsi bişiler vardı arapça ama harbi ilahi yani..
=)

Pent bekliorz yayına girmeni hoca.
İlk istek benden olucak ;)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 30 Eylül 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Slider, 29 Eylül 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
evet sir ün slagon daha hoş :P

halk beni beğeniyo, yeteneğim var çok şükür.mail atayım paradise lost elemanlarına böyle böyle olsaymış keşke diyim :P

mikael akerfeldt'le de email aracılığıyla konuşmuştuk zamanında, peheey..sonra meşur oldu, tanımadı beni.

çok uykum geldi ama saat de 1 olmuş bu zamana kadar dayandım bari biraz dinlemeden yatmiyim.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen

=P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 30 Eylül 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İstek isterim anonsla birlikte..
İlk istek benden Penth cim..

Within Temptation - Gatekeeper[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Ohoooooo epicaaaa...
Fon'da çalan süper bir parçadır..

İstegimi unutma :( zahmet olmassa tabi..

edik: istek için hala bekliyorum =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 30 Eylül 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi, test yayini oldugundan calacaklarimi önceden hazirladim.
Istersen herhangi bir asrkiyi sana hediye edebilirim ama su an listeye sarki ekleyemem, diger istekleri de o sekilde yapiyorum :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Peki güzel bir parça edersin o zaman dinliyorum.
Fıtık oldum bekliyorum burada zaten =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
ya bu twist in my sobriety coverlayan grubun adı neydi? duyamadım buffer oldu..
gitti radyo bağlanamıyorum ühüh :(

neyse yatayım artık, sonraki haftalarda dinleriz, güzel yayındı dinlediğim kadarıyla, akıcı konuşuyomuşsun bi de :)

[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen

[Bu mesaj sir tarafından 30 Eylül 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...