Aeneas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bakınız[signature][hline]æ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: SeaGle, 13 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben izledim güzel çekmişler başarılı bi yapım bu senenin telefon prn.. ları ödülünü alır ehüeühüe walla bıktım her ünlünün prn haberini duymaktan offf... konumuz o değil canımssss[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ministry of Truth diyosun[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1984 yapmışız vaay ;)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 microsoft pahalı görünüyor ancak bedava kullanıyoruz. bu da bizim linux gibi yazılımları kullanmamızı engelliyor. böylece yeri gelipte lisans şart olunca paşa paşa parayı veriyoruz. oysa linux felan bilsek mikrosoft batar. o yüzden mikro'yu kullanmamızı hatta başka hiçbi halt bilmememizi böylece onlara bağımlı yaşamamızı ve yeri gelince bir dolarlık yazılıma 100 dolar bayılmamızı sağlıyorlar. dünyanın en zengin adamı olmak kolay değil. sıfırdan elli milyar dolar kazanmak kafa ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: sir, 14 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki: 1984 yapmışız vaay ;) Yaptim abi 6. saatini tammaladim, 3 saat daha var önümde hocayla tartisacak : ) George Orwell'in boxerinin rengini bile biliom artik[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ilk meseja cevap ; arkadaş demişki :"madem kayıt edilmiyor , o zaman nasıl tespit edilioyor" microsoft kayıt etmye kalkarsa eğer , çok yüksek boyutlarda veri alanına ihtiyacı olcaktırki bu çok pahalıdır . Onun yerine her msn kullanan bilgisayar Belgelerim/Alınan Dosyalarım/.....1234567890/Geçmiş/ şeklinde bir klasöre kaydeder . Bu klasör msn/seçenekler adresinden değiştirilebilir , eğer tespit ettiyse, bu klasöre gidip, herbiri 3.83mb olan ilgili .xml dosyasını alıp , içinde arama yapması gerekirki buda upload edilmesi gerekeceği için anında belli olur... said: Sensible, 13 Ekim 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Ya komplo teorileri üretmeyin... Ne microsoftu? Herifin evine baskın yapılıp bilgisayarlarına el koyuldu böylece herşeye ulaşıldı. Saçmalamayın... ve durum bu :) microsoft falan hikaye :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Ekim 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar