Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows u yeniden yükledim swg nin sayfası açılmıyo???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sp2 den dolayi olabilir =/ bende de bir ara oyle sorunlar olusmustu ilk once firewall i kapatmistim sonra adsl modemin bir iki ayarini degistirmistim ama format attiysan sanirim modemdeki bilgiler silinmez o yuzden bilemeyecegim ama ilk olarak firewall i kapat
Mesaj tarihi:
allah allah denedim bugün bana da oldu bu ne oluyor siz açabiliyor musun swg nin sayfalarını???[signature][hline]WOW
Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve
ne olduklarını unuttum :)

SWG
Harun Rasit
(Windu Jedi)
Sgecca
Master Artisan
Satto SAS
Master BH-Master Pistoleer-CM
Mesaj tarihi:
bilgisayara swg yi yükledikten sonra düzeldi olay... firewall ile alakalıymış galiba, launch pad i filan unblock yapınca açılmaya başladı sayfa...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Mesaj tarihi:
bendede sp2 var hatta firewall bile açık bazen kapatıyorum
server kurmak için cs serverı uo serverı gibi herneyse ama bende tıkır tıkır çalışıyor ! ama swgye bi başlayamadım allah kahretsin yaw bi başlasaydım artık !!
Mesaj tarihi:
sen server aç ben geliyorum...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
yavaşş :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
Internet Options
Privacy bölümünde, Adv ayarlarda 1st ve 3rd cookieleri kabul ettir, alttaki allow session cookies de tikli olsun.

Tabi yeni yüklediğin için cookilerini sil dememin manası olmadığını düsünerek söylüyorum bunu.

CSR amcam bendeki sorunu bunlarla çözmüştü.
  • Yeni Oluştur...