revhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sayfada mı bi sorun var yoksa bende mi bi sorun var? bende sorun varsan nasıl düzelticem??[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sp2 den dolayi olabilir =/ bende de bir ara oyle sorunlar olusmustu ilk once firewall i kapatmistim sonra adsl modemin bir iki ayarini degistirmistim ama format attiysan sanirim modemdeki bilgiler silinmez o yuzden bilemeyecegim ama ilk olarak firewall i kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 allah allah denedim bugün bana da oldu bu ne oluyor siz açabiliyor musun swg nin sayfalarını???[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bilgisayara swg yi yükledikten sonra düzeldi olay... firewall ile alakalıymış galiba, launch pad i filan unblock yapınca açılmaya başladı sayfa...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bendede sp2 var hatta firewall bile açık bazen kapatıyorum server kurmak için cs serverı uo serverı gibi herneyse ama bende tıkır tıkır çalışıyor ! ama swgye bi başlayamadım allah kahretsin yaw bi başlasaydım artık !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sen server aç ben geliyorum...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 HANGİ SERVER UO CS ? AH BİDE SWG SERVERI KURSAM AHH NEREDE O GÜNLER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yavaşş :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ahha kurar abisi botlarla oynar artık swg'de[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hayır darkness seninle oynarım seni ezik player yaparım kendimi jedi padawan yaparım yinede keserim muhauhau koptum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Internet Options Privacy bölümünde, Adv ayarlarda 1st ve 3rd cookieleri kabul ettir, alttaki allow session cookies de tikli olsun. Tabi yeni yüklediğin için cookilerini sil dememin manası olmadığını düsünerek söylüyorum bunu. CSR amcam bendeki sorunu bunlarla çözmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar