Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yalnızlık Allah'a Mahsustur Diye bir söz vardır.. Ahh Ahhhh[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 valla dogru solemisler,yalnızlık paylasılmaz.... ulan moral filan kalmadı yaw...dipteyim sondayım depresyon ataklarındayım...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yalnızım dostlarım yalnızım yalnız ooff be iğrenç oldu[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nıye herkes yalnızlık ilgili şarkı sozlerine taktı yavv:) benım tek dostum içikim, sigaramm onlarda terkederdi olmasa param..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 iyice efkarlandım şimdi içmem lazım içemiyom 23 gün kaldı ........[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 +1[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 +1 ama bi yere kadar. mesela össyi halledene kadar:D[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yalnizlik Paylaşilmaz "Doğumun; hayatına başladığın ilk an; 'niye'si, 'nasıl'ı, 'kim'i yok. Sorudan, cevaptan, detaydan muaf.İlk saniyeden itibaren ölümüne her geçen an daha da yaklaştığın olaylar zincirinin başlangıcı. Beyninde bi boşluk sadece.Kimbilir belki de hiç düşünmediğin, düşünmeye gerek görmediğin için sadece bir 'boşluk'. Çocukluğun, olanca saflığın, yüzeyselliğin, basitliğinle hayatının en değerli anılarını yaşadığın topraklar; işte bu benim tanımım olmalı. Duygusallığa yer yok. Senin hiçin hiçbir şeyin mânâsı yok. Acı,gurur,şehvet,kudret,şeref,onur senin için hala tanımsız.Hala biraz safsın. Ama öğrenmeye, biraz da pürüzlenmeye başlıyorsun yavaşça. Zaman çarkı acımasızca dönüyor, hayatı gözlediğin o ufacık pencerenden bunu sen de farketmeye başlıyorsun artık, çevrendeki mahmur çehreler eskiyor, yalnızlaşıyorsun. Gençliğin; artık işin içindesin dostum. Hayat oyununa başlamak üzere görüyorsun kendini, büyük gayelerin, oyuncak hayallerinden çıkıyor, gerçekliğe dönüşüyor. Peynir ekmek görüyorsun kahpe hayat oyunlarını, bildiğini düşünüyorsun, düşlerden yaptığın teneke zırhlarını sarıp vücuduna çıkıyorsun yavaşça filizinden. Gözlerini ilk araladığında onu görüyorsun. Evet evet, işte o olmalı, aman Allahım! bu gerçekten o, o da sana baktı işte; acı yalnızlığının kurtuluş işareti olmalı bu; içine birşeylerin aktığını hissediyorsun, ellerin, sessin titrer oluyor, doğru düzgün düşünemiyorsun bile. Kalbinin oralarda ağır bir yük hissediyorsun. Evet evet, O'nu buldun işte dostum.Bu, senin ilk aşkın. Ailenden, dostlarından, ve o tüm iğrençliklerden, acımasızlıklardan, zorbalıktan kaçış yolu görüyorsun onu. Onunla birlikte olduğun her an çok mutlu oluyorsun,onunlayken kaybedecek zincirinden başka bir şeyin yok gibi geliyor. Uğruna ölebilirsin bile, yeter ki mutlu olsun. Onunlayken her an su gibi akıp geçerken olup bitenler senin için önemli olmuyor, hem farkında olmuyorsun bile.Onsuz zamanlarında ise yaşlı ahbabın yalnızlıkla dertleşmeye başlıyorsun. Onun her söylediğini tersleyip, aşkını avcunun içine alıyorsun. Kendi kendine düşünüyorsun, keşke burda olsaydı. Onu o kadar seviyorsun ki ağlar gibi oluyorsun onu her düşündüğünde, ama ağlamıyorsun, ağlamak senin işin değil, hem erkekler ağlamaz değil mi? Teselli bulmuyor deli yüreğin, uyuyacakken uyuyamıyorsun, yemek yiyecekken boğazında düğümleniyor lokmaların, dikkatin dağılıyor her seferinde. Belki de bilinmezliği sevdiğini düşünüyorsun.Hüzün boşlukları çekici geliyor sana. Belli belirsiz bağımlı hale geliyorsun bu duygulara. Kendini müziğe veriyorsun. Her şarkı seni anlatıyor. Artık onu düşünmeden yapamıyorsun. Onsuz geçen her gece bir hayat kadar uzun geliyor sana.O geceler belki de kendinden binlerce kez nefret ediyorsun, neden bu kadar acıyı yaşıyorum ben diyorsun. Yastığına sarılıyorsun, ana kucağını özlüyorsun. Ama ne olursa olsun ağlamıyorsun. Aşkın yüceliğine yakışmaz diyorsun. Her gece düşüncelerinde kudretinle yükselttiğin, yücelttiğin aşkını kalbine saplayıp onu görmeye gidiyorsun ertesi gün. Artık onunla olduğun zaman bile yaşadığın anlar bile sana tatmin edici gelmiyor. İşte işte, düşünmeye başladın bile, neden hep sen onu arıyorsun ki neden hiç o seni aramıyor? O senle neden hiç vakit geçirmek istemiyor? Yoksa sana aşık değil mi? 'Saçmalama!' diye haykırıyorsun bedenine doğru sessizlik tellerin yırtılıncaya kadar, sessizliğinle boşluğunu inletiyorsun. Dostum ne yapıyorsun sen? Gözlerin mi doldu yoksa. Sil çabuk yaşlarını yakışıyor mu sana. Hem demedik mi sana erkekler ağlamaz diye. Yalnızlık her zamanki gibi yine beynini zehirliyor. Gerçek aşkının o olmadığını düşünüyorsun. Diyorsun ki kendine: 'lan köpek gibi sevdik de nooldu, o beni sevmiyor ki'. Çok doğrusun, kesinsin. Bu aşkı daha da yaşatıp ikinizin de vaktinin ziyan olmasını önlemek istiyorsun. Nefret etsin benden diyorsun. Ama elin yine telefona gidiyor. Bir kez daha diyorsun, bir kez daha sesini duyayım en azından, bir kez daha yüzünü göreyim, o kor dudaklarından bir kez daha öpeyim. Bir şans daha veriyorsun kendi kendine. Hüzünbaz yalnızlıklar dört yanını sarmışken herşeyin üstüne geldiğini hissediyorsun. Bir an herşeyi unutuyorsun, uzanıp yatağına derin derin düşünüyorsun. Evet dostum, işte herşeyi burda anlıyorsun. Artık ağlıyorsun.Artık ağlamanın yüce bir duygu olduğunu biliyorsun; kim ne derse desin.Artık noktaladığın aşkın sadece yaban bir anı olarak uzanıyor tozlu mazi ansiklopedinde. Aşklar sana göre değil. Sevmek yalan. Yalan dünya boş. Sadece o değerli arkadaşın, yalnızlık. Buruk bir tebessümle diyorsun ki içinden; Yalnızlık paylaşılmaz be koçum; yalnızlık paylaşılmaz. (Kesin acilmistir ama konunun anlam ve onemine cok uyuyo 1 daha acmadan edemedim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kendinizi anlayan tek kişinin yine kendiniz olduğunu anlamak çok yanlız hissetirir ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu dunyada herkes yalnız.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bir şarap bir sigara Sonbahar koynumda Yanlızlığı kokluyorum Kurutulmuş yapraklarda Yağmur yemiş topraklarda Sen hiç mi yanlız kalmadın Şu fani dünyada Ah o zaman anlarsın Yanlızlık paylaşılmaz[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, yeryüzünde sizin kadar yalnızım, bir haykırsam belki duyulur sesim, ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım kaderim bu, böyle yazılmış yazım, hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm, bir yalnızlık şarkısı çalar sazım, ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım tatmadığım zevk kalmadı dünyada, hangi kalbe girdimse kaldı izim, taşa geçer, kendime geçmez sözüm, ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım kaderim bu böyle yazılmış yazım, hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm, bir yalnızlık şarkısı çalar sazım, ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım, yalnızım, yalnızım... [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya hepımız şıkayetçı olduğumuz için yazmısız sankı de ben sewıorum yalnızlığımı cok ıı gelıo bazen tabı bazennn yalnızlık sewenler yok mu benım gıbı???[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Famy, 12 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki: ya hepımız şıkayetçı olduğumuz için yazmısız sankı de ben sewıorum yalnızlığımı cok ıı gelıo bazen tabı bazennn yalnızlık sewenler yok mu benım gıbı??? bende bazı durumlarda yanlızlıgımdan mutlu oluyorum be aslında![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 önemli olan yanlız olmak diil yanlızken kendi kendine yetebilmek..bu da çok çok zor.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben kendime yeterim. Ama keşke yetmek zorunda olmasam :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet .ben de yetebileceğimi düşnüyorum ki yetiyodum da ama tabi birinin olması çok daha iyi.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yalnızlık Allaha Mahsustur. Cins-i Latifeden bir eş lazım herkese her ne kadar garip olsalarda. (Hamiş sen sırılsıklam aşıksın buarada!!!)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: fiona, 12 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki: önemli olan yanlız olmak diil yanlızken kendi kendine yetebilmek..bu da çok çok zor. doğru çok doğru *!dağılır*[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 13 Ekim 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: nileppezdel, 12 Ekim 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Ben kendime yeterim. Ama keşke yetmek zorunda olmasam :) tam duygularım walla +1111111111111[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: nileppezdel, 10 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Bu klübü kurarak kulübün ilkesini hiçe saydın. Böyle bir kulüp kurmak da yalnızlığı paylaşmaktır. Biliyorum gıcığım ama napiim... :) :D[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yalnızlık paylaşılmaz.. paylaşılırsa adı yalnızlık olmaz. demiş şair.[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aynı şair önceki sayfalarda onu demişti zaten.. ne diye bi daha söyletiyosun şairi.. :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: dory, 10 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 10 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: yalnızlık paylaşılmaz. paylaşılsaydı , adı yalnızlık olmazdı. Özdemir Asaf kitabi okudum da, pek begendigimi soyleyemem ayrıca başliği okuyunca direk aynı dizeler geldi aklima demiştik biz de[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar