Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızlık paylaşılmaz

unac

Öne çıkan mesajlar

Yalnizlik Paylaşilmaz

"Doğumun; hayatına başladığın ilk an; 'niye'si, 'nasıl'ı, 'kim'i yok. Sorudan, cevaptan, detaydan muaf.İlk saniyeden itibaren ölümüne her geçen an daha da yaklaştığın olaylar zincirinin başlangıcı. Beyninde bi boşluk sadece.Kimbilir belki de hiç düşünmediğin, düşünmeye gerek görmediğin için sadece bir 'boşluk'.

Çocukluğun, olanca saflığın, yüzeyselliğin, basitliğinle hayatının en değerli anılarını yaşadığın topraklar; işte bu benim tanımım olmalı. Duygusallığa yer yok. Senin hiçin hiçbir şeyin mânâsı yok. Acı,gurur,şehvet,kudret,şeref,onur senin için hala tanımsız.Hala biraz safsın. Ama öğrenmeye, biraz da pürüzlenmeye başlıyorsun yavaşça.

Zaman çarkı acımasızca dönüyor, hayatı gözlediğin o ufacık pencerenden bunu sen de farketmeye başlıyorsun artık, çevrendeki mahmur çehreler eskiyor, yalnızlaşıyorsun.

Gençliğin; artık işin içindesin dostum. Hayat oyununa başlamak üzere görüyorsun kendini, büyük gayelerin, oyuncak hayallerinden çıkıyor, gerçekliğe dönüşüyor. Peynir ekmek görüyorsun kahpe hayat oyunlarını, bildiğini düşünüyorsun, düşlerden yaptığın teneke zırhlarını sarıp vücuduna çıkıyorsun yavaşça filizinden.

Gözlerini ilk araladığında onu görüyorsun. Evet evet, işte o olmalı, aman Allahım! bu gerçekten o, o da sana baktı işte; acı yalnızlığının kurtuluş işareti olmalı bu; içine birşeylerin aktığını hissediyorsun, ellerin, sessin titrer oluyor, doğru düzgün düşünemiyorsun bile. Kalbinin oralarda ağır bir yük hissediyorsun. Evet evet, O'nu buldun işte dostum.Bu, senin ilk aşkın.
Ailenden, dostlarından, ve o tüm iğrençliklerden, acımasızlıklardan, zorbalıktan kaçış yolu görüyorsun onu.

Onunla birlikte olduğun her an çok mutlu oluyorsun,onunlayken kaybedecek zincirinden başka bir şeyin yok gibi geliyor. Uğruna ölebilirsin bile, yeter ki mutlu olsun. Onunlayken her an su gibi akıp geçerken olup bitenler senin için önemli olmuyor, hem farkında olmuyorsun bile.Onsuz zamanlarında ise yaşlı ahbabın yalnızlıkla dertleşmeye başlıyorsun. Onun her söylediğini tersleyip, aşkını avcunun içine alıyorsun.

Kendi kendine düşünüyorsun, keşke burda olsaydı. Onu o kadar seviyorsun ki ağlar gibi oluyorsun onu her düşündüğünde, ama ağlamıyorsun, ağlamak senin işin değil, hem erkekler ağlamaz değil mi? Teselli bulmuyor deli yüreğin, uyuyacakken uyuyamıyorsun, yemek yiyecekken boğazında düğümleniyor lokmaların, dikkatin dağılıyor her seferinde. Belki de bilinmezliği sevdiğini düşünüyorsun.Hüzün boşlukları çekici geliyor sana. Belli belirsiz bağımlı hale geliyorsun bu duygulara. Kendini müziğe veriyorsun. Her şarkı seni anlatıyor. Artık onu düşünmeden yapamıyorsun.

Onsuz geçen her gece bir hayat kadar uzun geliyor sana.O geceler belki de kendinden binlerce kez nefret ediyorsun, neden bu kadar acıyı yaşıyorum ben diyorsun. Yastığına sarılıyorsun, ana kucağını özlüyorsun. Ama ne olursa olsun ağlamıyorsun. Aşkın yüceliğine yakışmaz diyorsun. Her gece düşüncelerinde kudretinle yükselttiğin, yücelttiğin aşkını kalbine saplayıp onu görmeye gidiyorsun ertesi gün. Artık onunla olduğun zaman bile yaşadığın anlar bile sana tatmin edici gelmiyor. İşte işte, düşünmeye başladın bile, neden hep sen onu arıyorsun ki neden hiç o seni aramıyor? O senle neden hiç vakit geçirmek istemiyor? Yoksa sana aşık değil mi?

'Saçmalama!' diye haykırıyorsun bedenine doğru sessizlik tellerin yırtılıncaya kadar, sessizliğinle boşluğunu inletiyorsun. Dostum ne yapıyorsun sen? Gözlerin mi doldu yoksa. Sil çabuk yaşlarını yakışıyor mu sana. Hem demedik mi sana erkekler ağlamaz diye. Yalnızlık her zamanki gibi yine beynini zehirliyor. Gerçek aşkının o olmadığını düşünüyorsun. Diyorsun ki kendine: 'lan köpek gibi sevdik de nooldu, o beni sevmiyor ki'.

Çok doğrusun, kesinsin. Bu aşkı daha da yaşatıp ikinizin de vaktinin ziyan olmasını önlemek istiyorsun. Nefret etsin benden diyorsun. Ama elin yine telefona gidiyor. Bir kez daha diyorsun, bir kez daha sesini duyayım en azından, bir kez daha yüzünü göreyim, o kor dudaklarından bir kez daha öpeyim.

Bir şans daha veriyorsun kendi kendine. Hüzünbaz yalnızlıklar dört yanını sarmışken herşeyin üstüne geldiğini hissediyorsun. Bir an herşeyi unutuyorsun, uzanıp yatağına derin derin düşünüyorsun. Evet dostum, işte herşeyi burda anlıyorsun.

Artık ağlıyorsun.Artık ağlamanın yüce bir duygu olduğunu biliyorsun; kim ne derse desin.Artık noktaladığın aşkın sadece yaban bir anı olarak uzanıyor tozlu mazi ansiklopedinde.

Aşklar sana göre değil. Sevmek yalan. Yalan dünya boş.
Sadece o değerli arkadaşın, yalnızlık.
Buruk bir tebessümle diyorsun ki içinden;
Yalnızlık paylaşılmaz be koçum;
yalnızlık paylaşılmaz.

(Kesin acilmistir ama konunun anlam ve onemine cok uyuyo 1 daha acmadan edemedim :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şarap bir sigara
Sonbahar koynumda
Yanlızlığı kokluyorum
Kurutulmuş yapraklarda
Yağmur yemiş topraklarda

Sen hiç mi yanlız kalmadın
Şu fani dünyada
Ah o zaman anlarsın
Yanlızlık paylaşılmaz[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar,
yeryüzünde sizin kadar yalnızım,
bir haykırsam belki duyulur sesim,
ben yalnızım, ben yalnızım,
yalnızım

kaderim bu, böyle yazılmış yazım,
hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm,
bir yalnızlık şarkısı çalar sazım,
yalnızım

tatmadığım zevk kalmadı dünyada,
hangi kalbe girdimse kaldı izim,
taşa geçer, kendime geçmez sözüm,
yalnızım

kaderim bu böyle yazılmış yazım,
hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm,
bir yalnızlık şarkısı çalar sazım,
yalnızım,
yalnızım,
yalnızım...
[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 12 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
ya hepımız şıkayetçı olduğumuz için yazmısız sankı de ben sewıorum yalnızlığımı cok ıı gelıo bazen tabı bazennn
yalnızlık sewenler yok mu benım gıbı???

bende bazı durumlarda yanlızlıgımdan mutlu oluyorum be aslında![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 12 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
önemli olan yanlız olmak diil yanlızken kendi kendine yetebilmek..bu da çok çok zor.

doğru çok doğru
*!dağılır*[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 13 Ekim 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 10 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Bu klübü kurarak kulübün ilkesini hiçe saydın. Böyle bir kulüp kurmak da yalnızlığı paylaşmaktır. Biliyorum gıcığım ama napiim... :)

:D[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 10 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
said:
HymnOfSnuk, 10 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
yalnızlık paylaşılmaz.
paylaşılsaydı , adı yalnızlık olmazdı.

Özdemir Asaf

kitabi okudum da, pek begendigimi soyleyemem ayrıca başliği okuyunca direk aynı dizeler geldi aklima

demiştik biz de[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...