Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş üstünde yakalanan japonlar veya caponlar 16+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 14 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
Caponlar ve fotoğraf makinesi!! Bu adamlar makinesiz yapamıyor galiba.. Ne görüyorsa çekiyor hınzır capon

LOL :D +1[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Bendede var böyle bi resim abimle içmeye gitmiştik Maltepe sahile (Basketbol sahalarının oldugu yer)

Bilenler bilir orda bi dere var baktım bi tane araba gece saat 02:00 Yani haliyle ne olabilir ya içiyorlardır dedim yada yiyişiyorlardır arabada Renoult ların böyle arkası büyük olan bi arabası gittik abimle abimde Profesyonel Fotografçı Çıkardı Çantadan çatanak bi çektik flaş patladı bizde fıydık hemen...

Pozisyonu anlatıyorum..

Arabada 2 tane adam var biri arka koltukta elinde bi tane tuvalet kağıdı açmaya çalışıyor... Öndeki adam yan koltuktaki kadını elliyor süperdi ya.. biraz bakayım makinaya bulursam anında koyarım buraya :)...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Fotograflar gercekse katana li adam a baktikca gulmem geliyor ama sanmiyorum bir insan bu kadarmi iş arkadaslarini yakalar be.. Nasil bir iste calisiyo bu adam :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
E kardeşim insanın evi var yani, araba nedir hehe. Öyle fantazilerden hoşlanıyorlarsa risklerini göze alacaklar :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
koptum ya japonlara özgü bir sey olsa gerek adamları ben çalışkan .... bilirdim. yakışmamış bu resimler.

belkide benim bilmediğim birsey vardır.adamlar eve kadar gidp zaman kaycedeceklerine güzel fikir yaw zaman tasarrufu yönünden denemeli
Mesaj tarihi:
turkiyede de bu kadar çok var mıdır acaba ben daha bi kere gordum valla.yani gençler yaparda bunnarın arasında takım elbiseli 40 yas ustu adamlarda var[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
ahaha horace süpersin yani japonlar süper ama sende fena diilsin :D[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
  • Yeni Oluştur...