Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 100 keremi yazıcaz yaa.. yardım istiosan yazıklarımızı oku düzgünce 2 - 3 kişinin verdikleriyle gitmek zorundamısın... said: Chernobel, 10 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: horse scriptine gir on=@dclick if ( > 1) src.sysmessage @026 bu ata binemezsin return 1 endif ekle
holygunnn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 on=@itemdclick if ( != ) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif Bu gayet iyi ancak bu eklendiginde bide şöyle bir sorun çıkıyor Staff hiç bir playerın çantasını açamıor onu nasıl düzeltiriz saygılar.
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 on=@itemdclick if ( != ) && () src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif sanırım[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|
Albert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: holygunnn, 12 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki: on=@itemdclick if ( != ) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif Bu gayet iyi ancak bu eklendiginde bide şöyle bir sorun çıkıyor Staff hiç bir playerın çantasını açamıor onu nasıl düzeltiriz saygılar. on=@itemdclick if ( != ) if !(strmatch('','Vikont')) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif endif ile olmasi lazim. [edit: imla][signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' [Bu mesaj Math- tarafından 13 Ekim 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ?? Math verdiğin tek bir player için geçerli.. doğrusu Tcpip'in verdiği..
Albert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tamam da simdi adam zaten cantalari acmayi engellemek icin sormus yazdim, istedigi player'larin cantalarini actirtmak icinde yazdigim gibi yapmasi gerekiyor. anlamadim galiba sizin demek istediginizi.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :p tamamda açılmasını istemediği şeyler ncpcler... adam bütün playerların çantası açılsın istiyor.. senin verdigin sadece bir kişinin çantasını açması için gerekli... sende öyle anladın sanırım. durumlar karışık olur böle şeler.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 13 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben player'lar icin anladim ondan o sekilde verdim neyse, dogrusunu yazmis bi arkadas, olur boyle hatalar. ;)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Öne çıkan mesajlar