Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 100 keremi yazıcaz yaa.. yardım istiosan yazıklarımızı oku düzgünce 2 - 3 kişinin verdikleriyle gitmek zorundamısın... said: Chernobel, 10 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: horse scriptine gir on=@dclick if ( > 1) src.sysmessage @026 bu ata binemezsin return 1 endif ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Chernobeli dinle sen gerisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tamam kızmayın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holygunnn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 on=@itemdclick if ( != ) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif Bu gayet iyi ancak bu eklendiginde bide şöyle bir sorun çıkıyor Staff hiç bir playerın çantasını açamıor onu nasıl düzeltiriz saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 on=@itemdclick if ( != ) && () src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif sanırım[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: holygunnn, 12 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki: on=@itemdclick if ( != ) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif Bu gayet iyi ancak bu eklendiginde bide şöyle bir sorun çıkıyor Staff hiç bir playerın çantasını açamıor onu nasıl düzeltiriz saygılar. on=@itemdclick if ( != ) if !(strmatch('','Vikont')) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif endif ile olmasi lazim. [edit: imla][signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' [Bu mesaj Math- tarafından 13 Ekim 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ?? Math verdiğin tek bir player için geçerli.. doğrusu Tcpip'in verdiği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tamam da simdi adam zaten cantalari acmayi engellemek icin sormus yazdim, istedigi player'larin cantalarini actirtmak icinde yazdigim gibi yapmasi gerekiyor. anlamadim galiba sizin demek istediginizi.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :p tamamda açılmasını istemediği şeyler ncpcler... adam bütün playerların çantası açılsın istiyor.. senin verdigin sadece bir kişinin çantasını açması için gerekli... sende öyle anladın sanırım. durumlar karışık olur böle şeler.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 13 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben player'lar icin anladim ondan o sekilde verdim neyse, dogrusunu yazmis bi arkadas, olur boyle hatalar. ;)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar