tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 C++ dil dersleri dahil olmak üzere,bazı comp scien. kitaplarının ingilizceye eş değer seviyedeki türkçe yardımcı kitaplarını nerden bulabilirim?ve ya civarı bişiler işte.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tipitip kız bıkere unı de ızmır ekonomı nbrsın??[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 saol famyyy :P[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 rıca ederım de cakmam mrk etme....[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 o kitaplarin cogunun turkcesi yok. Ikincisi o kitaplar turkce olmaz. Ceviriler verimli degil. En onemlisi yakinda andrew tenanbaum kitaplarina basliyacaksin. Terry prachett gibi adamdir cok guldurur:) varsa daha fazla sorun sor burdan pm den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 andrew ztn kitaplarda.piyasa da varmış bi kaç tane benzeri türkçe kitap.Hoca bn söylersem bi anlamı kalmaz,git kendin bul diyorr.Bilen varsa yardım etsinnn yaaa...[signature][hline]only girl powerrr :P [Bu mesaj tipitip tarafından 11 Ekim 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 andrew in turkce kitabini degilde benzerleri pesinde kosucaksan birak okumayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iyi de .hoca dedi bunu. önce bir türkçesine bakın,göz gezdirin diye.bn kendim istemedim yani aaa bana türkçe ver diye.[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hangi şehirdesin tipitip[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar