sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 21 yaşındaydı ve ben 15 yaşındaydım hayal gibiydi sanki ama gerçekti. insan istediğinde neler yapabileceğine inanamassınız buda öyle bişeydi.arkadaşlarım lgs ye hazırlanırken ben hayal bile edemeyeceğiniz geceler yaşadım tam üç ay sürdü hayatımın belkide en mutlu üç ayı. Ve ondan çok sey ögrendim hayatı öğrendim mutlu olmayı öğrendim ve müthiş bir deiğime uğradım kimse beni tanıyamadı ilk zamanlarda ama yavaş yavaş alıştılar olgunlaşmıştım hayata bakış açım değişti. herkese tavsiye ederim kadın dünyanın en muhteşem varlığıdır gerekirse onlara tapılmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 karalama defterindeyiz?[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 e karaladık işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 piqi o zaman :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iyi karalamışsın ama kişiselde yazsan daha iyi olur gibime geldi[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi dert ettiğiniz seye bak yaa anasını satım ne oldu şimdi dünyanızmı yıkıldı size biseymi yaptım annamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kadinlara tapilmali bence kadinlara tanri gozuyle bakanlardan korkmali....[signature][hline]EMESEN SIPEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 waoaoaow gusel kadınların değerını anlayanlar da warmıs[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar