Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kacak cep telefonu!


gokhaan

Öne çıkan mesajlar

ya malumlarınız oldugu uzere telekomunikasyon kurumu kacak cep telefonları kontrol altına almak icin yeni bir sistem getirdi ve bilmem ne tarihine kadar kayıt yaptırmayanların telefonlarını kapatacanı soyledi. simdi ben soyle bise soracam; simdi ben yarın bi tane kacak tel alsam bunu kayıt ettirebilecekmiyim yoksa artık cok gecmi? cunku bi arkadas bi tarih demisti bana ve o tarihten sonra alınan telefonların kayıt altına alınmayacağı ve bu yuzdenden kullanılamayacagını soylemisti. bilgisi olan varmı bu konuda?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen şimdi kaçak tel alabilirsin ama onun imei numarısını kayıt ettirceksin onunday fiyatı 5 ytl nasıl kayıt ettirceiğini fln bilmiorum[signature][hline]3. Seneye Doğru..
*!You see Omur is attacking to you*
Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telekomünikasyon Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan, telsiz kanunundaki değişikliğin yürürlüğe girmesinin ardından kaçak cep telefonlarını ekim ayı sonuna kadar kayıt altına alacaklarını belirterek, 13 Aralık'tan sonra kayıt dışı telefonların sim kartlarının bloke edileceğini söyledi.


Türkiye'de 11 milyona yakın kayıt dışı cep telefonu bulunduğunu belirten Alkan, bunların kayıt altına alınmasıyla cep telefonu gaspı, hırsızlığı, kapkaçı gibi vatandaşların malına, canına kasteden suçların artık gündemden çıkacağını söyledi.


Yaklaşık 10 gün sonra kaçak cep telefonlarıyla ilgili yönetmeliğin yayınlanacağını anlatan Alkan, şöyle konuştu:


''Yaptığımız çağdaş uygulama ile bir çok ülkeden daha önce en son teknolojiyi kullanıp yaklaşık 10 trilyon lira tutarındaki yatırımla elektronik kontrol merkezi oluşturduk. Kaçak telefonların kayıt altına alınmasıyla ekonomiye 160-170 milyon YTL gelir sağlanacak.''


Faturasız telefon sahiplerinin 4 YTL'si Telekomünikasyon Kurumu, 1 YTL'si de abone merkezlerine olmak üzere toplam 5 YTL yatırarak telefonlarını kayıt altına aldırabileceklerini kaydeden Alkan, ''13 Aralık'tan itibaren kayıt dışı olan telefonlar operatörler tarafından bloke edilecek'' dedi

Kaynak: Mynet[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...