Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Beş kitaplık Ramses serisini özellikle Mısır mitolojisinden hoşlananlara tavsiye ediyorum. C.J. tarihi biraz Homeros tadında anlatıyor, yani gerçekleri olduğu gibi değil abartarak allandıra balandıra anlatan bir yazar. Yinede mitlere ilgi duyanların hoşuna gideceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Christian Jacques'ın Eski mısır myth lerini daha çok bir masalmışcasına anlatmakta... Bu da hikayelere sürükleyici ve heycanlı bir akıcılık vermektedir... Bencede okunması gerekenler arasında önemli bir yer taşımaktadır.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 çok sürükleyici olduğu konusuna itiraz yok. ama tarihi açıdan bilgilenmek amacıyla okumamalı. çünkü c.j. tarafından -kendi mısır hayranlığının da etkisiyle- olaylar ve kiişler çok fazla deforme edilmiş. yine de okumadan geçmemek lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Jacque tarihi Homeros gibi anlatır. Yani eserlerinde abartıyı bolca bulmak mümkün. Zaten bildiğimiz tarih M.E.B'in kitaplarında anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 kesin okunması gerek ben bu 5 kitabı okuduktan sonra gerald massadi nin musa adlı 2 kitabını okudum,onlarıda öneririm. ama bu kitapların roman olarak okunması gerek,bir kaynak olarak değil[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 biraz başına bakmıştım gerçeklerle pek alakası yok fakat fena fantazi romanı deyil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar