wEll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 herşey çok güzel başlamıştı. altın sarısı saçları vardı kızın. ela gözlüydü çocuk. kız yaşamayı severdi erkek şarkıları kız yarını düşünmezdi erkek bir saniye sonrasını düşünürdü kız koşmayı severdi erkek yürümeyi kız hayal dünyasındaydı...filmlerde kendine bi rol seçerdi. erkek gerçek dünyada kaybolmuştu. kız önüne bakarak yürüdü erkek yere bakarak kız sürekli başkasını isterdi erkek onu... erkek seviyorum derdi kız bende derdi... erkek neden diye sorardı hep hayatta kız çoktan bırakmıştı soruları... kız güzel günlerin geleceğini beklerken erkek hep daha kötüsüne alıştırırdı kendisini.. birgün kız gitti... erkek artık yarını düşünmüyor,koşuyor,filmlerde kendine bi rol seçiyor,önüne bakarak yürüyor,daha fazlasını istiyor,seni seviyorumdan cok bende diyor,nedenleri bırakıyor,güzel günleri bekliyordu... çünkü erkek artık kızı yaşıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 güzeel [Bu mesaj queen_of_blood tarafından 08 Ekim 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 teb. güzel olmus dostum[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuCee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hooş Olmuşş...[signature][hline]Öldüğümü kimseye söyleme meleğim... Bütün karanlğını ört üstüme...Suskunluğumun kulaklarımı parçalayan bu sessizliğine son ver ve götür beni Siyahlar Giymiş Melekler Şehrine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çok güzel çok beğendim harika olmuş bence.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çok iyi olmuş gerçekten...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kız hayal dünyasındaydı...filmlerde kendine bi rol seçerdi bu cümleyi benim için yazmış olmalısın tebrikler..[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 muhteşem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 güzel oldu bunları okumak, böyle şeyleri görmek güzel. güzel yazılmış.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cidden süper olmuş acaip beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ben çok beğendendim ve yaklaşık 10 arkadaşımada okuttum.. harika walla[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 cok saolun arkadaslar.moral veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ba$dan sona kadar süper.[signature][hline]EMESEN SIPEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 cook guzel[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar